Mancarimi in special noaptea posibil urticarie
Buna seara,
as dori sa-mi spuneti ce diagnostic as putea sa am. Am sa va spun acum simptomele. De vreo 2 saptamani sufar de urticarie cred, nu stiu exact. Ma apuca mancarimi pe spate si dimineata cand ma trezesc ma mananca foarte putin pe picioare(glezna) si pe maini(incheietura mainii). Tin sa mentionez ca acum, cateva zile am mancat icre de peste si dupa ~ 4 ore mi-au aparut niste bube pe maini, mai precis pe antebrat si in zona pieptului si abdomenului m-am inrosit..Aceste 'bubite'(erau foarte mici, gen 1-2 mm) au durat cam 5-10 minute.
In prezent am inceput un tratamente(de 4 zile am inceput sa i-au piriteze si noaptea numai am mancarimile).
Am inceput un regim:la pranz mananc morcovi+cartofi fierti, dupa amiaza mananc cateva felii de gem de prune(facut in casa) sau compot de visine(la fel, facut in casa) si seara cartofi fierti facuti piure si piept de pui facut pe gratar.
Imi puteti spune ce am?
as dori sa-mi spuneti ce diagnostic as putea sa am. Am sa va spun acum simptomele. De vreo 2 saptamani sufar de urticarie cred, nu stiu exact. Ma apuca mancarimi pe spate si dimineata cand ma trezesc ma mananca foarte putin pe picioare(glezna) si pe maini(incheietura mainii). Tin sa mentionez ca acum, cateva zile am mancat icre de peste si dupa ~ 4 ore mi-au aparut niste bube pe maini, mai precis pe antebrat si in zona pieptului si abdomenului m-am inrosit..Aceste 'bubite'(erau foarte mici, gen 1-2 mm) au durat cam 5-10 minute.
In prezent am inceput un tratamente(de 4 zile am inceput sa i-au piriteze si noaptea numai am mancarimile).
Am inceput un regim:la pranz mananc morcovi+cartofi fierti, dupa amiaza mananc cateva felii de gem de prune(facut in casa) sau compot de visine(la fel, facut in casa) si seara cartofi fierti facuti piure si piept de pui facut pe gratar.
Imi puteti spune ce am?
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Mancarimi ale pielii
- 17mancarime acuta urmata de bubite
- 5Pata rosie intre picioare insotita de mancarime
- 5Mancarimi ale palmelor de o saptamana
- 5Mancarimi pe tot corpul
- 48Mancarimi tot corpul, va rog sa ma ajutati
- 34bubite mici cu mancarimi pe tot corpul, contagioase
- 8Alergie sau boala a pielii?
- 7Eczema atipica vara
- 1alergii si mancarimi pe corp
- 3mancarime mainii
- 7cerebrolysin copil - reactii adverse?
- 1Urticarie cronica acutizata-help...
- 2mancarimi si pete rosii
- 0Mancarimi cand incep sa transpir sau cand tipa cineva la mine
- 2mancarimi si iritatii in spatele capului
- 2Mancarime, pete rosii, se extind
- 4Mancarimi pe piele provocate de borbonele
- 2Pete rosii pe piele care apar si dispar (cu mancarimi)
- 2Urticaria acuta ajutor
Mai multe informații despre: Urticaria Mancarimea pielii
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: