infectii ale sangelui

buna ziua, am si eu o problema : de putin timp am o eruptie pe piele. apare in general seara sub forma de puncte rosii care apoi se inflameaza la cea mai mica atingere sau scarpinat. aceasta eruptie e precedata de mancarimi. am luat xyzal timp de 10 zile si a disparut apoi a reaparut am mai luat inca o data si a reaparut la doua zile. de 2 ori mi s-a umflat si buza dar a trecut de la sine. doctorul mi-a spus ca este o reactie alergica o urticarie cronica (sau acuta). as dori si opinia dvs si am o intrebare ar putea fi vorba despre hiv? multumesc.
3 comentarii

salut!cam tirziu raspunsul meu dar sper sa te ajute.baiatul meu de15 ani are aceeasi problema.fii atent la alimentatie si vezi cz povoaca alergia.eu i-am dat un medicament humex antialergic si i-a trecut dupa prima pastila.evita sucurile si maninca fructe si legume.evita si ciocolata cit de mult poti.oricum fa-ti un test antialergic.sanatate.

Buna Lyonesse,
Spune-mi te rog unde se gaseste acest medicament HUMEX ANTIALERGIC pastile, io am tot dat cautare pe google si nu gasesc decat Hymex spray nazal si sirop, are cred ca e mai bun pentru copii.
Ti-as multumi tare mult daca mi-ai putea raspunde,
Spune-mi te rog unde se gaseste acest medicament HUMEX ANTIALERGIC pastile, io am tot dat cautare pe google si nu gasesc decat Hymex spray nazal si sirop, are cred ca e mai bun pentru copii.
Ti-as multumi tare mult daca mi-ai putea raspunde,

buna ramona, din pacate eu locuiesc in Franta si medicamentul l-am cumparat de la o farmacie homeopata! eu cred ca se importa si in Romania.intreaba la farmacie! mult succes si nu uita sa predomine fructele si legumele in alimentatie.sucuri naturale pe storcator!(am descoperit si o alergie la pisici) sanatate multa!

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3de cateva saptamani ma mananca toata pielea
- 7bubite ca niste piscaturi de tantari
- 7basicute mici pe degete, cu mancarimi
- 3scaune cu sange de vreo 2-3 ani
- 3bubite marunte pe brate + mancarime - ce poate fi?
- 3imi dati un sfat... sa scap de o eruptie
- 3Mancarime teribila
- 7mancarime si intepaturi in dreapta la mijloc
- 6se scarpina pe tot corpul pana si pe fata pana la sange. credeti ca un psihiatru i-ar fi de ajutor?
- 3basicute pe corp asociate cu mancarimi.
- 4Metode de curatare vase de sange
- 2Mancarimi si bubite
- 3Alergie?
- 3alergie la detergenti
- 11mancarime puternica pe maini...va rog sa ma ajutati
- 5alergie de la suzeta
- 2eruptie cutanata
- 1Alergie nedepistata!!...
- 1De Ce mă mănâncă pielea
Mai multe informații despre: Reactia alergica Mancarimea pielii Sangele Eruptia cutanata
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: