pete de culoare maronie si mancarimi
Cu ceva timp in urma mi-au aparut pe gat niste pete maronii de marime neregulata care imi provocau mici mancarimi dupa care s-au extins pe abdomen si pe umeri. Am observat ca de obicei se extind in timpul verii iar in anotimpul rece ele capata culoarea alba. Va rog sa imi recomandati niste remedii si va multumesc anticipat.
5 comentarii
Incearca ceva ce are efect direct asupra pielii : vitamina A vitamina E, Vitaminele B (B3, B8), unguente cu aloe vera (concentratii mari de aloe - 40-80% - efectul aloei asupra pielii este de exceptie, stii ?).
Fa o curatire intestinala - cum stai cu constipatia ?
-
Fa o curatire intestinala - cum stai cu constipatia ?
-
Recomandarile cu vitaminele, aloe vera si constipatia sunt o aiureala !!! Cand nu stii despre ce este vorba apelezi la vitamine, aloe vera si curatare intestinala.
Intra in sectiunea "Boli de piele" de pe forum si citeste raspunsul dat pentru gyuly@ la intrebarea "Pete maronii pe abdomen. HELLLLLP!"
Si in cazul tau este vorba despre o micoza superficiala denumita Pitiriazis versicolor.
Intra in sectiunea "Boli de piele" de pe forum si citeste raspunsul dat pentru gyuly@ la intrebarea "Pete maronii pe abdomen. HELLLLLP!"
Si in cazul tau este vorba despre o micoza superficiala denumita Pitiriazis versicolor.
Cu atit mai bine daca este Pitiriazis versicolor. Mindorin42 o fi dermatolog, dar, intimplator exista rezultate pt. aceasta micoza obtinute exact cu aloe vera. Chiar daca mindorin42 nu va crede.
Inseamna ca pitiriazisul a intrat intr-o faza inactiva. Poti sa te expui la soare.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5mancarimi puternice in zona coapselor si a feselor
- 6mancarimi ale pielii
- 9Pete rosii dupa contactul cu apa
- 7pete maronii pe piele in zona genitala
- 3mancarime, aspect urzicatura care dispare
- 3Daca transpir, ma mananca pielea peste tot
- 13mancarimi groaznice ale pielii
- 0mancarimi ale palmelor si laba picioarelor!
- 7Cam 3 saptamani am mancarimi deasupra gleznei... psoriazis?
- 3Mancarimi de piele si umflaturi
- 6cum pot scapa de acnee?
- 2mancarimi fara urme
- 3mancarimi, intepaturi sub piele
- 0Piele maronie
- 1Mancarime piele
- 2Mancarimi piele... multiple diagnostice si tratamente
- 0Urticarie, mancarimi de piele si lipsa de aer
- 1Mancarime puternica in spatele si in lateralul calcaielor
- 0Mă confrunt cu o boală de piele și nu stiu ce să fac
Mai multe informații despre: Mancarimea pielii pete maronii pe corp
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: