Eruptie cutanata pete roșii
Buna seara,
De câteva zile am tot simțit mâncărimi în diferite zone ale corpului (nu se observa nimic pe piele), nu am băgat de seama, era o senzație mai mult de mâncărime, ulterior a trecut. De o zi, mi-au apărut mai multe pete roșii cu mâncărime pe tot corpul (picioare, abdomen, spate, gât, subrat) cu mențiunea ca nu apar toate deodată, o data le-am găsit pe antebraț (cum e în poza), o data pe gât (poza), o data pe abdomen, etc). Noaptea e cel mai intens ca mâncărime și când isi fac și apariția. Pe parcursul zilei, nu prea apar. Inițial m-am gândit la vreo toxiinfecție alimentara și sa iau Claritine. însă nu prea îmi pare asta, cel putin nu m-am mai confruntat cu așa ceva. Aș mai avea o bănuiala (de 3 luni urmez un tratament pentru parul facial. Aplic minoxidil de 5% zilnic în dozele recomandate. Aceasta erupție mi-a apărut recent, pana atunci nu am avut nici un efect advers în tot timpul de când folosesc minoxidil. (Menționez ca fac sport, mănânc cât de cât echilibrat, nu am alte probleme). Ce ar putea fi?
https://postimg.cc/gallery/zvk9Y43 (pozele cu erupțiile cutanate)
De câteva zile am tot simțit mâncărimi în diferite zone ale corpului (nu se observa nimic pe piele), nu am băgat de seama, era o senzație mai mult de mâncărime, ulterior a trecut. De o zi, mi-au apărut mai multe pete roșii cu mâncărime pe tot corpul (picioare, abdomen, spate, gât, subrat) cu mențiunea ca nu apar toate deodată, o data le-am găsit pe antebraț (cum e în poza), o data pe gât (poza), o data pe abdomen, etc). Noaptea e cel mai intens ca mâncărime și când isi fac și apariția. Pe parcursul zilei, nu prea apar. Inițial m-am gândit la vreo toxiinfecție alimentara și sa iau Claritine. însă nu prea îmi pare asta, cel putin nu m-am mai confruntat cu așa ceva. Aș mai avea o bănuiala (de 3 luni urmez un tratament pentru parul facial. Aplic minoxidil de 5% zilnic în dozele recomandate. Aceasta erupție mi-a apărut recent, pana atunci nu am avut nici un efect advers în tot timpul de când folosesc minoxidil. (Menționez ca fac sport, mănânc cât de cât echilibrat, nu am alte probleme). Ce ar putea fi?
https://postimg.cc/gallery/zvk9Y43 (pozele cu erupțiile cutanate)
1 comentarii
Buna seara.
Faceti o testare la alergolog. Vedeti de la ce e urticaria.
Faceti o testare la alergolog. Vedeti de la ce e urticaria.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3pete rosii pe piele... ce poate fi? ma ajutati va rog?
- 2de 5 ani am pe mine niste pete rosii care se mai si cojeste pielea de pe ele
- 10pete rosii pe picioare ca niste intepaturi
- 5Pete rosi pe maini si pe picioare
- 3Pete rosii pe picior
- 10Acum un an am facut sex cu o prostituata si am avut "norocul" sa se rupa prezervativul
- 0afectiuni ale pielii
- 1Ajutati-ma va rog. dureri testicul
- 0pete rosii
- 0dermatita purpurica
- 1Pete rosii pe fata asemenea unor muscaturi de tantari.
- 1Pete rosii cauzate de stres si anzietate?
- 1Pete pe piele
- 1Pata rosie spate
- 2Pete roşii
- 3Pete rosii pe gat
- 1Leziune rosie in relief
- 0Pete roșii pe piele
- 0Pete pe corp- bebelus 6 luni
- 3Pată roșie lângă testicule
Mai multe informații despre: Pete rosii pe piele
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: