Eruptie cutanata pete roșii
Buna seara,
De câteva zile am tot simțit mâncărimi în diferite zone ale corpului (nu se observa nimic pe piele), nu am băgat de seama, era o senzație mai mult de mâncărime, ulterior a trecut. De o zi, mi-au apărut mai multe pete roșii cu mâncărime pe tot corpul (picioare, abdomen, spate, gât, subrat) cu mențiunea ca nu apar toate deodată, o data le-am găsit pe antebraț (cum e în poza), o data pe gât (poza), o data pe abdomen, etc). Noaptea e cel mai intens ca mâncărime și când isi fac și apariția. Pe parcursul zilei, nu prea apar. Inițial m-am gândit la vreo toxiinfecție alimentara și sa iau Claritine. însă nu prea îmi pare asta, cel putin nu m-am mai confruntat cu așa ceva. Aș mai avea o bănuiala (de 3 luni urmez un tratament pentru parul facial. Aplic minoxidil de 5% zilnic în dozele recomandate. Aceasta erupție mi-a apărut recent, pana atunci nu am avut nici un efect advers în tot timpul de când folosesc minoxidil. (Menționez ca fac sport, mănânc cât de cât echilibrat, nu am alte probleme). Ce ar putea fi?
https://postimg.cc/gallery/zvk9Y43 (pozele cu erupțiile cutanate)
De câteva zile am tot simțit mâncărimi în diferite zone ale corpului (nu se observa nimic pe piele), nu am băgat de seama, era o senzație mai mult de mâncărime, ulterior a trecut. De o zi, mi-au apărut mai multe pete roșii cu mâncărime pe tot corpul (picioare, abdomen, spate, gât, subrat) cu mențiunea ca nu apar toate deodată, o data le-am găsit pe antebraț (cum e în poza), o data pe gât (poza), o data pe abdomen, etc). Noaptea e cel mai intens ca mâncărime și când isi fac și apariția. Pe parcursul zilei, nu prea apar. Inițial m-am gândit la vreo toxiinfecție alimentara și sa iau Claritine. însă nu prea îmi pare asta, cel putin nu m-am mai confruntat cu așa ceva. Aș mai avea o bănuiala (de 3 luni urmez un tratament pentru parul facial. Aplic minoxidil de 5% zilnic în dozele recomandate. Aceasta erupție mi-a apărut recent, pana atunci nu am avut nici un efect advers în tot timpul de când folosesc minoxidil. (Menționez ca fac sport, mănânc cât de cât echilibrat, nu am alte probleme). Ce ar putea fi?
https://postimg.cc/gallery/zvk9Y43 (pozele cu erupțiile cutanate)
1 comentarii
Buna seara.
Faceti o testare la alergolog. Vedeti de la ce e urticaria.
Faceti o testare la alergolog. Vedeti de la ce e urticaria.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 19Intepaturi si pete rosii pe corp in urma efortului, caldurii, emotiilor...
- 19pete rosii dupa baie
- 2de 5 ani am pe mine niste pete rosii care se mai si cojeste pielea de pe ele
- 55boala venerica? help pls...
- 4Pata rosie pe coapsa
- 2Pete rosii pe piele dupa efort.
- 5pete rosii pe spate si cojite albe pe scalp
- 39pete rosii pe piele
- 0Pete roşiatice pe corp, pentru d-nul Midorin42
- 2pete rosii cu prurit pe brate si picioare
- 1ma mananca peste tot in cap sub parul capului
- 2pete rosii, dar numai pe lateralele gitului
- 3Pete rosii pe picior