Eruptie cutanata pete roșii

30-10-2023
amedeus21
Nu este medic/terapeut
amedeus21
Buna seara,

De câteva zile am tot simțit mâncărimi în diferite zone ale corpului (nu se observa nimic pe piele), nu am băgat de seama, era o senzație mai mult de mâncărime, ulterior a trecut. De o zi, mi-au apărut mai multe pete roșii cu mâncărime pe tot corpul (picioare, abdomen, spate, gât, subrat) cu mențiunea ca nu apar toate deodată, o data le-am găsit pe antebraț (cum e în poza), o data pe gât (poza), o data pe abdomen, etc). Noaptea e cel mai intens ca mâncărime și când isi fac și apariția. Pe parcursul zilei, nu prea apar. Inițial m-am gândit la vreo toxiinfecție alimentara și sa iau Claritine. însă nu prea îmi pare asta, cel putin nu m-am mai confruntat cu așa ceva. Aș mai avea o bănuiala (de 3 luni urmez un tratament pentru parul facial. Aplic minoxidil de 5% zilnic în dozele recomandate. Aceasta erupție mi-a apărut recent, pana atunci nu am avut nici un efect advers în tot timpul de când folosesc minoxidil. (Menționez ca fac sport, mănânc cât de cât echilibrat, nu am alte probleme). Ce ar putea fi?
https://postimg.cc/gallery/zvk9Y43 (pozele cu erupțiile cutanate)
1 comentarii
0
30-10-2023, ora 21:51
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Buna seara.
Faceti o testare la alergolog. Vedeti de la ce e urticaria.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Pete rosii pe piele - primul ajutor
  •