probleme penis

Salutare, , , Am si eu o problema.Acum o luna de zile am fost diagnosticat cu Hpv, condilom genital, a fost indepartat prin electrocauterizare(a fost chiar in zona orificiului pe unde urinez).Problema a trecut, sunt ok.Nedumerirea mea este ca acum cand vreau sa intretin relatii sexuale...ma doar circumferinta penisului(capul), , , si nu stiu ce poate fii.O idee ceva?SA intreb un urolog?sa revin la doctora care m-a operat?
3 comentarii

adrian
salut..vreau sa iti zic in primul rand ca daca esti infectat cu hpv asta inseamna ca poti infecta orice fata cu care faci sex(fie protejat, fie neprotejat)asta din cauza ca e la nivelul pielii...nici nu se mai pune problema de sex oral(ca poate sa ii apara partenerei la gura si e nasol).apoi in ceea ce priveste problema ta cu siguranta trebuie mers ori la urolog ori la dermatolog sa vezi despre ce este vorba.problema mare asta cu HPV crede-ma...trebuie sa ai o partenera stabila(oricum o sa o infectezi si pe ea)dar macar sa stie si sa fie de acord ca altfel daca o faci cu mai multe o sa le dai mai departe si o sa iti sara in cap apoi:(
iti doresc multa bafta si multa sanatate sa fie totul bine in final!!!
salut..vreau sa iti zic in primul rand ca daca esti infectat cu hpv asta inseamna ca poti infecta orice fata cu care faci sex(fie protejat, fie neprotejat)asta din cauza ca e la nivelul pielii...nici nu se mai pune problema de sex oral(ca poate sa ii apara partenerei la gura si e nasol).apoi in ceea ce priveste problema ta cu siguranta trebuie mers ori la urolog ori la dermatolog sa vezi despre ce este vorba.problema mare asta cu HPV crede-ma...trebuie sa ai o partenera stabila(oricum o sa o infectezi si pe ea)dar macar sa stie si sa fie de acord ca altfel daca o faci cu mai multe o sa le dai mai departe si o sa iti sara in cap apoi:(
iti doresc multa bafta si multa sanatate sa fie totul bine in final!!!

problema mare este ca eu nu mai am hpv, am avut...dar nu stiu dc ma doare in continuare...probabil inca nu s-a cicatrizat cum trebuie rana..

hpv e un virus care ramane in organism...poate reapare cand ai imunitatea scazuta...
poti infecta partenerele sexuale..
poti infecta partenerele sexuale..

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6hpv, rana pe colon
- 4condiloame
- 5ma pot infecta cu hpv chiar si prin contact protejat?
- 7Cam de un an jumate am aflat ca am HPV si a luat si prietenul meu virusul
- 0Candidoza sau hpv?
- 8HPV se transmite?
- 4Cum scap de HPV
- 3testare hpv
- 0Vegetatii HPV - Va rog sa ma sfatuiti..
- 5cum va protejati copiii daca aveti hpv?
- 1Posibil HPV?
- 2Conizatie urgent
- 24Virusul HPV la un tanar de 23 de ani
- 1ajutați-ma cu un sfat cu hpv
- 1Veruca genitala
- 2Hpv si polipi colonici, risc de cancer anal
- 4HIV sau paranoia? help!
- 9HPV si condiloame dureroase
- 1Am o intrebare despre HPV
Mai multe informații despre: Condiloamele genitale infectia cu hpv
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: