Hpv pozitiv 31, 35
Bună ziua
Am făcut un test genotipare hpv si mi-a ieșit hpv pozitiv 31 si 35, cu risc ridicat de cancer de col uterin.
Iar testul papanicolau a ieșit ASCUS.
Medicul meu mi-a spus ca nu e nimic grav, sa mai repet peste 6 luni analizele, dar eu ma tem, cred ca ar trebui sa mai fac ceva analize.
Cine a mai fost în situația asta, ma poate ajuta cu un sfat?
E ceva grav?
Va mulțumesc
Am făcut un test genotipare hpv si mi-a ieșit hpv pozitiv 31 si 35, cu risc ridicat de cancer de col uterin.
Iar testul papanicolau a ieșit ASCUS.
Medicul meu mi-a spus ca nu e nimic grav, sa mai repet peste 6 luni analizele, dar eu ma tem, cred ca ar trebui sa mai fac ceva analize.
Cine a mai fost în situația asta, ma poate ajuta cu un sfat?
E ceva grav?
Va mulțumesc
3 comentarii
Buna, in aceeasi situatie si eu, cu ascus si prietenii mei 45 si 56; eu am facut colposcopie si s-a vazut col curat, am primit totusi tratament cu Cerviron si in decembrie repet tipizarea. Tot atunci a spus doctorita ca vom lua o decizie in privinta faptului ca as vrea un bebe.
Mi a mai dat si Isoprinosine pliculete timp de 3 luni cate 10 zile in fiecare luna.
Cam asta a fost acum stau cu emotii sa vedem ce va fi in decembrie….
Mi a mai dat si Isoprinosine pliculete timp de 3 luni cate 10 zile in fiecare luna.
Cam asta a fost acum stau cu emotii sa vedem ce va fi in decembrie….
Din păcate eu am o rana pe col, la sf lui septembrie trebuie sa repet testul papanicolau sa vedem.
Dar ideea e ca nu ma simt prea bine, sunt foarte obosita, îmi cade parul foarte tare, nu știu dacă ate legătură cu hpv-ul dar nu sunt ok
Dar ideea e ca nu ma simt prea bine, sunt foarte obosita, îmi cade parul foarte tare, nu știu dacă ate legătură cu hpv-ul dar nu sunt ok
Nu stiu ce sa zic nu stiu daca provoaca oboseala acest virus…. Intai verifica fierul, calciul, e posibil sa fii anemica, asta ar fi o idee, pe urma mai fa analize sigur descoperi cauza oboselii! Si daca nu gasesti nimic atunci poti sa pui pe cauza virusului; pe forumuri nu a zis nimeni de oboseala corelata cu virusul…, incearca sa vb cu medicul de familie si vezi ce zice dar insista ca de multe ori ei nu iti dau sa iti faci analize daca nu insisti tu
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3In legatura cu HPV... pentru cei care se pricep!
- 6infectia cu hpv si rana pe col
- 5ma pot infecta cu hpv chiar si prin contact protejat?
- 6intrebare catre un medic: HPV cum se manifesta? este periculos? trece de la sine?
- 8HPV se transmite?
- 3Hpv.. Help!
- 19HPV high risk
- 3Ajutor! HPV la 21 de ani
- 5Îmi doresc mult un bebe.
- 1Celule epiteliale rotunde absente
- 2HPV la barbati, peste 30 ani
- 3hpv
- 10Rezultate analize Hpv Saliva
- 1Hpv pozitiv
- 0Bts?
- 3Rana col si am fost depistata cu HPV 16
- 4HIV sau paranoia? help!
- 8HPV - evoluție
- 1Hpv
- 9Ma mai pot testa dacă m-am vaccinat deja împotriva HPV?
Mai multe informații despre: infectia cu hpv
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: