Ajutor! Condiloame - Pareri?

03-12-2010
dks
Nu este medic/terapeut
dks
De ceva timp am niste condiloame in jurul penisului.. si pe el cateva..
Am mai avut inainte si doctorul mi-a recomandat condyline.. Cu care mi-au si trecut.. Dar m-am ars ingrozitor..

Si acum de vreo 2 saptamani mi-au aparut din nou.. iar doctorul mi-a prescris condyline din nou.. Ma dau cu el.. Mai cu grija, doar o data pe zi.. Si as vrea sa stiu daca exista alte solutii de tratare..

Daca eu si prietena mea avem contact sexual neprotejat.. Exista riscul sa aiba si ea ?Ce test putem sa facem sa aflam si noi ce avem mai exact? Mie mi-e frica sa nu ia si ea.. sau sa nu i se intample alte chestii mai grave..

Multumiri celor care imi dau si mie niste sfaturi.. Si celor care isi dau interesul..
17 comentarii
0
03-12-2010, ora 01:29
Me112
Nu este medic/terapeut
Me112
Ca tratament iti racomand cauterizarea. Mergi la un doctor dermatolog si o sa ti le arda, e putin dureros dar trece repede. Si dupa sa folosesti ca unguent cicaderm, asta ca sa nu iti ramana urme. Candiloamele sunt provocate de HPV iar aceste poate stea in corpul tau mult si bine fara sa sti ca il ai. E mai mult ca sigur ca si prietena ta este infectata. Asta daca ati facut sex de cand ti-au aparut, se zice ca noi barbati suntem purtatori, are ca efect doar acei negi dar la fete poate sa fie mult mai rau. HPV este virusul care provoaca cancerul de col uterin (la femei), nu trebuie sa va agitati, trebuie sa aflati ce radacini aveti (analize pentru asa ceva) doar 4 din ~100 de radacini cate are virusul sunt cancerigene. Iar ea sa isi fac Testul Papanicolau, daca acesta nu iese inregula este infectata si ea. Tie ca baiat stiu sa iti zic cum se manifesta, la inceput o sa iti iasa destul de des candiloamne, dar daca le cauterizezi nu mai ies. Ai grija la immunitate, cant tie scazuta imunitatea virusul actioneaza. Nu va zic ca medic, va zic ca pacient.
0
03-12-2010, ora 02:43
dks
Nu este medic/terapeut
dks
Multumesc mult de raspuns.. cauterizarea asta doare? Iar ea.. daca nu are unu din acele 4 tipuri? si are alte tipuri.. Poate sa pateasca ceva?

Cum se mai poate transmite virusul ? doar prin contact direct cu pielea?

Mai astept raspunsuri :.. Multumesc
0
03-12-2010, ora 15:38
Me112
Nu este medic/terapeut
Me112
Pai cred ca si ei ii apara candiloame si atat. Iar de durut dore, dar e suportabila este un fel de arsura, topeste pielea. Singurul dezavantaj la cauterizare sunt bani care treubie sa ii dai la consult. Din ce am citi si eu virusul se poate transmite chiar si daca folositi acelasi prosop., asta daca tie iti sunt iesite candiloamele. Dermatologul meu mi-a zis ca atata timp cat candiloamele nu sunt aparute boala nu se transmite. Doar cand virusul se manifesta atunci esti o sursa de infectie. Cauta pe google informati despre HPV(candiloame, veruci etc.) si documenteaza-te. Singura problema e ca ramai cu virusul si nu este tratament pentru el, trebuie sa fi putin mai atent de acum inainte asat e tot. Eu stiu ca in 2 ani aproximativ dispare, acum sunt pareri si pareri.
0
03-12-2010, ora 21:57
dks
Nu este medic/terapeut
dks
Am sa ma duc sa imi fac cauterizare..Aproximativ cam ce suma as avea nevoie pentru consult si etc? Sute de lei..sau ?
Deci daca mie imi sunt aparute condiloamele se transmit.. iar daca nu nu se transmit.. Doar prin contact sexual..
Am sa ma interesez de cauterizare..
Multumesc mult pentru informatii..
0
04-12-2010, ora 00:11
Me112
Nu este medic/terapeut
Me112
Pai un consult la medicul unde am duc eu costa 100 lei, ultima data mi-a luat 50 pentru ca toata treaba dureaza 1 minut. Iar legat ce transmitere documenteaza-te, ce iti zic eu stiu din ce m-am documentat. Eu zic sa mergi impruna cu prietena ta, sa va indrume pe amandoi ce si cum sa faceti.

-*

(*modificat de administrator)
0
04-12-2010, ora 00:17
dks
Nu este medic/terapeut
dks
O sa mergem cat de curand la medicul de familie sa ne luam cate un bilet de trimitere.. si o sa vedem ce facem..
Am sa revin cu raspuns despre rezultat.. Multumesc mult de tot
0
04-01-2011, ora 02:18
dks
Nu este medic/terapeut
dks
Salut.. ;)
Am fost sa mi le cauterizeze.. Dar mi le'am cautezat doar pe cele din jurul penisului..
O intrebare pentru cine a patit asa ceva.. Solutia Condyline se aplica si pe gland?sau pe capul penisului?Pentru ca acolo mai sunt cateva condiloame..
Multumesc !
0
11-07-2011, ora 19:33
bogdan.u
Nu este medic/terapeut
bogdan.u
Din cate stiu eu nu pentru ca poti sa faci o fimoza din cauza solutiei.Ma confrunt cu aceeasi problema mi-au iesit niste negi..am inceput tratamentul cu Condyline si sunt un puc speriat ca nu o sa imi treaca desi uni dintre negi au ars de tot...si am ranile acum.Raman cicatrici? dupa ce il folosesti? in cam cat timp se vindeca?astept un raspuns.mc
0
11-07-2011, ora 21:51
dks
Nu este medic/terapeut
dks
Eu acuma m'am dat din nou cu condiline.. iar cele micute mi'au disparut alea mai marisoare s'au micsorat.. Acum trebuie sa incep din nou tratamentul.. Si eu zic ca nu mi'au mai aparud din cauza ca foloses Ulei de catina..Este foarte bun pentru imunitate si din cauza aceea cred.. iti recomand sa bei si tu ulei de catina de 2 ori pe zi.. este foarte bun si e si natural.. Sper sa iti treaca..
0
13-07-2011, ora 00:37
bogdan.u
Nu este medic/terapeut
bogdan.u
Mc mult pentru sfat.App...exista vre'o posibilitate sa scapi de tot de virus?adica sa te vindeci total?sau iti ramane in corp toata viata?
0
13-07-2011, ora 01:49
dks
Nu este medic/terapeut
dks
Sincer sa iti spun nici eu nu stiu.. Am auzit fel si fel de variante..Ca dupa 2 ani de zile dispare, , Ca ramane toata viata.. nu stiu ce sa zic.. Tot ce conteaza e imunitatea.. cu cat o ai mai ridicata sunt mai multe sanse sa scapi de virus sau sa nu iti mai apara condiloame..Nu stiu exact daca ramane toata viata.. sper sa iti treaca si sa te faci bine..
0
13-07-2011, ora 01:51
dks
Nu este medic/terapeut
dks
Si inca un sfat :) Dupa ce aplici solutia cu condyline sa nu te speli 5-6 ore.. acolo unde aplici..ca se provoaca arsura chimica.. si e rau cand ai de aia..am patit si eu asa..ti se duce pielea.. practic e ca o arsura..
0
13-07-2011, ora 12:25
bogdan.u
Nu este medic/terapeut
bogdan.u
DA stiu de la medic mi-a zis.Asa o sa fac oricum s-au ars acum au ramas doar ranile si sper sa nu mai creasca...mc ptr raspunsuri
0
11-08-2011, ora 20:47
cornel2011
Nu este medic/terapeut
cornel2011
Buna ziua,
Va rg sa ma ajutati cu un diagnostic si eventual un tratament pentru urmatoarea problema.In urma cu cateva luni mi au aparut in zona preputului 2 excrescente cu aspect usor albicios, aspect de conopida, sunt tari in partea de sus, nu sunt durerose, doar ca s au dezvoltat putin ajungand la un diametru de 3-4mm fiecare.Astept un raspuns cat mai urgent.Va multumesc anticipat.
0
10-11-2011, ora 16:50
alex Ctza
Nu este medic/terapeut
alex Ctza
salut, sunt alex din constanta. in urma cu 2 saptamani am fost diagnosticat cu condilomatoza ( condiloame ), doctorul mi a dat condyline si isoprinosine sa iau. in 3 zile nu mai aveam nimic, ieri am constatat ca au aparut 2 negi mititei.
care e explicatia? fac tratamentul cu isoprinosine pt ridicarea imunitatii cate 6 comprimate/zi. mi a dat sa iau 180 de comprimate in 30 de zile. o sa ma duc maine iar la un consult. daca acum apar cand i au tratament dupa cele 30 de zile cand o sa fac pauza ma gandesc cu groaza ca or sa apara si mai multe si mai mari si... ce sfaturi aveti? ms mult
0
13-11-2011, ora 17:11
Me112
Nu este medic/terapeut
Me112
alex Ctza, immunitatea nu iti creste de la o zi la alta. Dupa ce o sa iti termini tratamentul cu siguranta nu o sa ti se mai faca curand. Acum inca immunitatea probabil tie scazuta. Iar pentru ca e prima ta eruptie, sistemul imunitar nu face fata chiar daca tie cat de cat bun. Trebuie rabdare, si nu ti le lasa netratate.
0
14-11-2011, ora 10:05
alex Ctza
Nu este medic/terapeut
alex Ctza
salut Me112, ms de raspuns, da trebuie numai ca nu m am mai confruntat cu probleme de genu asta pana acum si din ce am citit pe aici si alte forum-uri scapi cam greu de HPV ul asta si...au inceput sa mi treaca tot felul de balarii prin minte :( tu ai scapat de ele de tot sau...? am citit mai sunt k le ai cauterizat... nu ma incanta deloc ideea asta, sincer sa ti spun :( bafta
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Vaccinul antiHPV
  •