infectata cu hpv si trichomonas
Stimate domn doctor.Eu am avut numai probleme in ultimul timp.Am aflat ca am fost infectata de partener cu trichomonas, care dupa 3 tratamente, nu a a trecut nici acum.Imediat am aflat ca am fost infectata cu hpv - diagnosticat prin test specific hpv - rezultand pozitiv cu risc crescut.In urma colposcopiei, medicul nu mi-a recomandat cauterizare deoarece nu am nici o rana, doar o pata alba care pe timp ce trece nu se mai evidentiaza.Deasemenea trebuie sa fiu tinuta sub oservatie din 6 in 6 luni cu papanicolau si colposcopie. Din pacate medicul meu a suferit un accident grav si nu mai profeseaza, iar ceilalti la care am fost mi-au dat rezultate total diferite si nu stiu in cine sa am incredere.Intrebarile mele ar fi : - avand acum un nou partener il voi infecta ? pot avea copii ? exista vreun risc pentru mine sau pentru copii ? ce ma sfatuiti in legatura cu boala - exista totusi posibilitatea sa dezvolt un cancer ? puteti recomanda un medic ginecolog ?
2 comentarii
1. trebuie sa te adresezi unui medic ginecolog. nu stim din ce oras esti, asa ca nu iti putem recomanda un medic.
2. poti infecta noul partener atat cu trichomonas, cat si cu HPV.
3. poti avea copii.
4. trebuie sa faci testul papanicolau si colposcopie periodic, la 6 luni, pentru a urmari evolutia leziunii. asfel, daca vor exista probleme, se poate interveni la timp.
5. trebuie sa faci tratamentul corect pentru a trata infectia cu trichomonas.
-
dr. ciprian
2. poti infecta noul partener atat cu trichomonas, cat si cu HPV.
3. poti avea copii.
4. trebuie sa faci testul papanicolau si colposcopie periodic, la 6 luni, pentru a urmari evolutia leziunii. asfel, daca vor exista probleme, se poate interveni la timp.
5. trebuie sa faci tratamentul corect pentru a trata infectia cu trichomonas.
-
dr. ciprian
Va multumesc mult pentru raspuns.
Sunt din Bucuresti si am 26 de ani.In plus as dori foarte mult sa am un copil. Astfel as vrea sa fac toate analizele necesare.
Sunt din Bucuresti si am 26 de ani.In plus as dori foarte mult sa am un copil. Astfel as vrea sa fac toate analizele necesare.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6Testul HPV
- 3Sunt infectata cu HPV
- 5condiloame externe si HPV negativ?
- 4HPV Interpretare analize precum si intrebarile aferente
- 7Cam de un an jumate am aflat ca am HPV si a luat si prietenul meu virusul
- 3BTS (HPV) la virgini?
- 12hpv 16 cancer in gat
- 1interpretare colposcopie HPV 31
- 7Papiloame si HPV pozitiv
- 0HPV metode de contaminare
- 0Virusul HPV... exista vreun tratament real ?
- 2Conizatie urgent
- 1Intepretare rezultat hpv
- 11Infectie cu hpv
- 1Contaminare cu HPV
- 1Hpv 58 pozitiv...
- 0Ascus hpv 16
- 2Rana cu risc scazut, prezente tulpina HPV 16 si 53
- 1Hpv provoaca crampe abdominale?
Mai multe informații despre: infectia cu hpv
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: