hpv - electroexcizie
buna ziua! am si eu o problema mare - am o rana pe col si hpv pozitiv. am inteles ca va trebui sa fac o electroexcizie. cine imi poate spune, va rog, in ce consta aceasta mai exact, daca se face cu anestezie, daca este dureros. sunt tare speriata ca nu stiu ce ma asteapta si am amanat mult aceasta interventie, din cauza fricii. va multumesc mul si astept un raspuns, va rog din suflet!
7 comentarii
nu este nimic grav, stai linistita ca se face cu anestezie locala, si nu dureaza doar cateva minute. ca si eu ma temeam dar acum sunt lamurita ca aceasta operatiune trebuie sa o fac si eu succes.
electroexcizia este o manevra chirurgicala care se face cel mai bine cu anestezie generala de scurta durata (pe vena- pacienta doarme si nu simte absolut nici-o durere, la sfarsitul interventiei se trezeste fara a sti nimic despre ce s-a intamplat!). Recomand clinica privata Gynecoland unde se efectueaza de rutina aceste interventii, efectuindu-se deasemenea si examenul histopatologic al piesei de rezectie in felul acesta vei avea un diagnostic complet al afectiunii.
buna.si eu eram foarte speriata.am facut electoexcizia cu anestezie locala, totul a durat 10 min si nu am simtit nimic.si eu am amanat dar acum dupa ce am facut-o si am primit rezultatele la histopatologic mi-am dat seama ca nu trebuie amanat nicio secunda.daca mai stateam puteam sa imi pierd colul si uterul..asa ca nu e de joaca.cu cat mai repede o faci cu atat ai sanse sa nu ti se scoata nimic din ce iti trebuie.
Buna, am facut si eu electroexcizia acum o sapatamana si astept rezultatele biopsiei. Interventia a durat cam 45min si fara anestezie. Am avut mai multre leziuni. Pot sa spun sincer ca se poate rezista, as zice ca l-a nastere am avut dureri mai mari. Va recomand sa faceti si sa aflati ce aveti din timp. Bafta!
Azi am reusit sa si eu sa fac electroexcizia cu anestezie locala, nu a fost asa de rau cum ma asteptam, iar acum astept rezultatul biopsiei.
Va multumesc tuturor pentru incurajari!
Va multumesc tuturor pentru incurajari!
buna, am o rana pe col si in urama colposcopiei recomandarea a fost electroexcizie! ce medin din brasov imi recomandati
buna ziua, am o rana pe col si in urma colposcopiei, mi s-a recomandat electroexcizia. as dori sa stiu daca dupa anestezie o sa prezint greata si varsaturi?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 20papilomatoza laringiana
- 6hpv, rana pe colon
- 2daca esti insarcinata... herpesul genital se transmite la fat?
- 3interpretare analize-HPV
- 6intrebare catre un medic: HPV cum se manifesta? este periculos? trece de la sine?
- 3Cat de grav este, mai ales daca ar fi HPV? Poate sa fie cancer?
- 8Trichomonas, rana pe col - si sotul trebuie sa faca tratament?
- 1daca exista o rana pe col insa fara niciun fel de aspect canceros trebuie cauterizata?
- 3rana pe col la 18 ani
- 2Conizatie urgent
- 24Virusul HPV la un tanar de 23 de ani
- 1Celule epiteliale rotunde absente
- 1Intepretare rezultat hpv
- 2Urgent ! HPV in guat
- 1Leziuni pe col si HPV
- 1HPV - virusul tacut...
- 0HPV se transmite și prin sex oral? eram în perioada de tratament
- 0HPV :hgsil, genotiparel16
- 0Inflamatie col + hpv
- 27Papiloame micuțe / Hpv