tratament pentru infectie urinara cu streptocop de grupa B.
Buna ziua,
Sunt insarcinata in 29 de saptamani, am efectuat o urocultura si in buletinul de analiza este trecuta prezenta streptococului de grupa B, peste 100000 UFC/ml, si la antibiograma- este rezistent la ; Ofloxacin, Ceftriaxon, claritromicina, azitomicina, azitromicina, eritromicina, cefotaxim, clindamicina.Dr.meu ginecolog mi-a spus sa fac injectabil trei zile la rand cate un flacon de Ceftriaxon, afecteaza in vreun fel bebelusul acest tratament, poate avea repercursiuni?daca da, ce imi recomandati?
Va multumesc,
Sunt insarcinata in 29 de saptamani, am efectuat o urocultura si in buletinul de analiza este trecuta prezenta streptococului de grupa B, peste 100000 UFC/ml, si la antibiograma- este rezistent la ; Ofloxacin, Ceftriaxon, claritromicina, azitomicina, azitromicina, eritromicina, cefotaxim, clindamicina.Dr.meu ginecolog mi-a spus sa fac injectabil trei zile la rand cate un flacon de Ceftriaxon, afecteaza in vreun fel bebelusul acest tratament, poate avea repercursiuni?daca da, ce imi recomandati?
Va multumesc,
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 9operatia de nevi pigmentari, streptococ, bacil coc, dureri
- 3infectie urinara?
- 3Prostata si bolile transmise sexual?
- 4nu raman insarcinata, de ce?
- 3sunt purtatoare de streptotoc hemolitic de la 4 ani si vreau un copil
- 5stafilococ auriu si streptococ beta hemolitic
- 5infectie urinara sau sensibilitate ridicata?
- 9Usturimi si inflamatii pe capul penisului
- 5Prostatita cronica acutizata
- 3am fost diagnosticata cu infectie cu gardnerella si candida
- 4Barbati - scurgere ocazionale la urinare
- 18E neaparat de facut urocultura antibiograma pt a da tratament in infectie urinara?
- 1infectie urinara diagnostic
- 1Streptococcus Pneumoniae
- 2Streptococ
- 0Infectie urinara
- 4Infecție urinară
- 2Infectie urinara și simptome
Mai multe informații despre: Infectia streptococica infectia urinara
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: