Cui sa ma mai adresez? urinez des si putin

In urma cu 3 saptamani am avut o cistita hemoragica sau am eliminat vreo pietricica de la rinichi.Am fost la medicul ginecolog, am urmat 5 zile de gentamicina, etamsilat si fitomenadion.Mentionez ca inainte de a urina spre sfarsit cu picaturi de sange, aveam o usturime si urinam mai des ca inainte.Dupa tratament am facut un examen de urina si o urocultura si a iesit doar 20hematii.La 2 saptamani am mers la urologie unde mi s-a facut ecograf si analize de sange si sumar de urina unde au iesit 10hematii...in rest analize de sange bune.Acum cateva zile am mers la alt ginecolog care mi-a facur ecografie abdominala si intravaginala si mi-a dat sa fac CA125, CA, ALFA FETOPROTEINA care au iesit bine.la ecograf s-a gasit un chist maricel de 4 pe 3cm pe care stiu ca il am de ceva timp dar mi s-a spus ca e functional.Intrebarea mea e de ce mai urinez des si putin uneori si parca simt si o presiune in vezica??.multumesc anticipat!Am uitat sa spun ca la urologie mi-au zis ca vezica si rinichii sunt normali...iar la ginecologie mi s-a dat un plic de monural si ovule cu cerviron.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Prostata si bolile transmise sexual?
- 3Sotul meu urineaza noaptea in somn
- 5imi vine sa merg mereu la baie... e vorba de o raceala?
- 3infectii urinare?
- 0sange in urina cu dureri mari
- 10Rog interpretare analize Sumar de urina - Posibil infectie?
- 15merg foarte des la toaleta.
- 5Este legatura intre spermograma proasta si urinare deasa?
- 7Confuza.. nu stiu ce sa fac
- 0URINARE FRECVENTA
- 0sangerari anormale si o senzatie de urinare frecventa
- 1infectii urinare
- 1Dureri Urinare + cheaguri sange si sange la final
- 0gentamicina la nou nascuti
- 1Rinichi
- 2urinari dese
- 0Infectie urinara
- 0Urinare frecventa si durere surda in zona bazinului in dreapta
- 0Vă rog să raspundeti!!! se poate vorbi de o cistită sau o infectie a tractului urinar ?
- 1Sumar urina si urocultura
Mai multe informații despre: Infectiile urinare sange in urina Urinarea frecventa infectia urinara
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: