Infecție urinară cu E coli | Forumul Medical ROmedic

Infecție urinară cu E coli

06-05-2018
Iulia
Nu este medic/terapeut
Iulia
Buna seara! Acum un an jumătate am simțit o durere foarte mare, mi-am făcut urocultura a ieșit ecoli, medicul de fam mi-a dat ciprinol o săptămâna nu am scăpat, apoi am luat nolicin 2 săptămâni, după 10 zile mi-a ieșit buna analiza, de câteva luni bune mai bine de jumătate de an mi-am repetat urocultura deoarece nu ma simțeam bine a ieșit ecoli din nou
De astăzi am început tratamentul cu augumentin de 1g pe o perioada de 10 zile. Ce părere aveți ? Este bine ? Sunt șanse sa scap de aceasta bacterie?
Țin sa precizez ca nu mai pot întreține relații intime deoarece am un disconfort forte mare, de 5 luni soțul meu este plecat in afara, a făcut și el analiza el este ok, însă urmează sa vina și deja ma sperie gândul
1 comentarii
0
25-06-2018, ora 12:05
Iris Anna
Nu este medic/terapeut
Iris Anna
Buna, eu am infectie urinara cu enteroccocus faecalis. Dupa fiecare tratament urmat dupa antibiograma a recidivat. Acum am primit o schema de tratament pentru o perioada mai lunga. 10 zile augmentin, 10 zile nitrofurantoin 3 pe zi, 10 zile 2 pe zi si 10 zile 1pe zi. Iau nitrofurantoin 50 mg. Sper sa rezist
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.