infectie urinara
Numele meu e Larisa, am 25 de ani si ma confrunt cu o problema. Am facut o urocultura si un examen echografic deoarece urinez foarte des. Va spun ceea ce nu a iesit bine la echografie: rinichi drept cu hipotomie SPC, rinichi stang cu dilatatii paracaliceale si vezica urinara cu sediment decliv.
La sumarul de urina urmatoarele valori nu sunt bune:
-densitate:1015 la intervalul de referinta 1016-1022
-sediment urinar: rare leucocite, rare epitelii plate, rara flora bacteriana
Precizez ca nu simt durere ci doar urinez frecvent.
Medicul mi-a recomandat medicamentele Cuminol si Urinex pe care le-am luat insa nu am simtit nici o ameliorare.
V-as ruga sa-mi puneti un diagnostic, am fost la doi medici si nici acum nu stiu cu exactiatate ce diagnostic am!
Va multumesc pentru atentie!
La sumarul de urina urmatoarele valori nu sunt bune:
-densitate:1015 la intervalul de referinta 1016-1022
-sediment urinar: rare leucocite, rare epitelii plate, rara flora bacteriana
Precizez ca nu simt durere ci doar urinez frecvent.
Medicul mi-a recomandat medicamentele Cuminol si Urinex pe care le-am luat insa nu am simtit nici o ameliorare.
V-as ruga sa-mi puneti un diagnostic, am fost la doi medici si nici acum nu stiu cu exactiatate ce diagnostic am!
Va multumesc pentru atentie!
2 comentarii
Salut,
Ma numesc Carmen si azi am iesit din spitalul de urgenta Floreasca, diagnostic;cistita hemoragica, in fine am umblat pe la 5 medici pana am ajuns la un medic super competent sa-i dea Dumnezeu sanatate! Numele lui este Plugaru, este un tip extraordinar NU MAI PIERDE TIMPUL! Succes!
Ma numesc Carmen si azi am iesit din spitalul de urgenta Floreasca, diagnostic;cistita hemoragica, in fine am umblat pe la 5 medici pana am ajuns la un medic super competent sa-i dea Dumnezeu sanatate! Numele lui este Plugaru, este un tip extraordinar NU MAI PIERDE TIMPUL! Succes!
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5in urma unei raceli, am ramas cu o stare subfebrila
- 4Infectie urinara?
- 2acum 3 saptamani am avut o infectie urinara grava
- 2restrictii in infectii urinare
- 4Infectie urinara cu E.Coli
- 3tratament infectie urinara cu e-coli grava
- 3Infectie urinara? Va rog sa imi spuneti ce pot avea???
- 5o mica usturime la urinare = infectie urinara?
- 2Posibil problema la urinare
- 6Pot pastra sarcina?
- 0Infectie urinara in sarcina de 37 de saptamani, daca nu se trateaza, se intampla ceva?
- 1Infectie urinara sau?
- 1Infectie urinara Proteus
- 0scurgere cu miros urat
- 1infectie urinara diagnostic
- 6Infectii urinare recurente
- 2Ovule
- 4Infecție urinara cronica
- 2Infectie urinara și simptome
Mai multe informații despre: infectia urinara
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: