Infectii urinare

Bunaziua! E posibil sa ai avorturi menstruale repetate de la infectie urinara cu E. Coli? La ultimele analize mi-a iesit VSH 35, colesterol 220. La Elicobacter mi-a iesit Negativ pentru ca luam antibiotice. Am si un colecist malformat, moderat marit, cu peretii ingrosati si la rinichi putin nisip cu microcalculi. Am primit di nou o schema de antibiotice. Am luat f.multe in ultimii 4 ani si nu stiu daca o sa reusesc vreodata sa scap definitiv. Beau multe lichide si tot nu reusesc s-o combat. Se poate sa iau infectia de la sotul meu sau numai eu sun problema? Va multumesc!
4 comentarii

Buna ziua!
As avea si eu o intrebare pentru dumneavoastra care ma macina de ceva timp.Urinez foarte galben...mai inchis asa...dar nu ma ustura nimic nu ma doare nimic...nu cred ca am nici o problema, dar nu imi place cand vad aceasta culoare...m-ati putea ajuta ?
Va multumesc
As avea si eu o intrebare pentru dumneavoastra care ma macina de ceva timp.Urinez foarte galben...mai inchis asa...dar nu ma ustura nimic nu ma doare nimic...nu cred ca am nici o problema, dar nu imi place cand vad aceasta culoare...m-ati putea ajuta ?
Va multumesc

am si eu o problema mi sa umflat pielea de pe penis cand ma urinez ma ustura ji cand ma spal tot la fel ar putea sa fie de la o pereche de chiloti pe care am spalato si nu am clatito bine nu imi curge nimic galben mati putea ajuta???
va multumesc
va multumesc

Scuze dar pentru florin si oanca cred ca ar trebui sa posteze cu un titlu separat nu la raspunsuri pentru nectaria!

Bună seara! Îmi cer scuze că vă deranjez cu o problemă medicală, dar am nevoie de ajutorul dumneavoastră. În urmă cu aproximativ un an am avut un contact sexual cu o persoană necunoscută și de ceva timp am observat că urinez o substanță albă ca varul. În plus, am început să simt dureri în zona testiculelor, a spatelui și a rinichilor. Aș aprecia foarte mult dacă mi-ați putea oferi câteva sfaturi cu privire la ce ar trebui să fac în această situație, deoarece nu știu unde să mă adresez pentru ajutor. Vă mulțumesc din suflet!

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 11infectie urinara - tratament
- 4infecite urinara
- 2restrictii in infectii urinare
- 4sarcina si infectie urinara
- 8usturimi severe la urinat
- 10Rog interpretare analize Sumar de urina - Posibil infectie?
- 3Infectie urinara? Va rog sa imi spuneti ce pot avea???
- 5infectie urinara, menstruatie intarziata = sarcina?
- 7Confuza.. nu stiu ce sa fac
- 1infectie urinara si urinez foarte des 25 - 30 de oripe zi
- 5Culoare urina, voma, diareea
- 0Probleme urinare
- 1Posibila infectie urinara + libido scazut ?
- 3Secreţii vaginale
- 1Infectie urinara recidivanta cu pseudomonas aeruginosa la 92 ani
- 1Infecție urinară, usturimile au devenit insuportabile - Cunoașteti un tratament Naturist?
- 3Infectie urinara care nu trece
- 2Infectie urinara de 9 luni
- 1Bacterie urinara
Mai multe informații despre: infectia urinara
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: