Infectii urinare
Bunaziua! E posibil sa ai avorturi menstruale repetate de la infectie urinara cu E. Coli? La ultimele analize mi-a iesit VSH 35, colesterol 220. La Elicobacter mi-a iesit Negativ pentru ca luam antibiotice. Am si un colecist malformat, moderat marit, cu peretii ingrosati si la rinichi putin nisip cu microcalculi. Am primit di nou o schema de antibiotice. Am luat f.multe in ultimii 4 ani si nu stiu daca o sa reusesc vreodata sa scap definitiv. Beau multe lichide si tot nu reusesc s-o combat. Se poate sa iau infectia de la sotul meu sau numai eu sun problema? Va multumesc!
4 comentarii
Buna ziua!
As avea si eu o intrebare pentru dumneavoastra care ma macina de ceva timp.Urinez foarte galben...mai inchis asa...dar nu ma ustura nimic nu ma doare nimic...nu cred ca am nici o problema, dar nu imi place cand vad aceasta culoare...m-ati putea ajuta ?
Va multumesc
As avea si eu o intrebare pentru dumneavoastra care ma macina de ceva timp.Urinez foarte galben...mai inchis asa...dar nu ma ustura nimic nu ma doare nimic...nu cred ca am nici o problema, dar nu imi place cand vad aceasta culoare...m-ati putea ajuta ?
Va multumesc
am si eu o problema mi sa umflat pielea de pe penis cand ma urinez ma ustura ji cand ma spal tot la fel ar putea sa fie de la o pereche de chiloti pe care am spalato si nu am clatito bine nu imi curge nimic galben mati putea ajuta???
va multumesc
va multumesc
Scuze dar pentru florin si oanca cred ca ar trebui sa posteze cu un titlu separat nu la raspunsuri pentru nectaria!
Bună seara! Îmi cer scuze că vă deranjez cu o problemă medicală, dar am nevoie de ajutorul dumneavoastră. În urmă cu aproximativ un an am avut un contact sexual cu o persoană necunoscută și de ceva timp am observat că urinez o substanță albă ca varul. În plus, am început să simt dureri în zona testiculelor, a spatelui și a rinichilor. Aș aprecia foarte mult dacă mi-ați putea oferi câteva sfaturi cu privire la ce ar trebui să fac în această situație, deoarece nu știu unde să mă adresez pentru ajutor. Vă mulțumesc din suflet!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Infectie urinara?
- 5infectie urinara
- 5infectie urinara?
- 3pentru doctor dermato-venerice! BTS
- 2infectie urinara si nisip la rinichi
- 3Infectie urinara sau iritatie?
- 3infectie urinara?
- 3tratament infectie urinara cu e-coli grava
- 3Infectie urinara? Va rog sa imi spuneti ce pot avea???
- 7Confuza.. nu stiu ce sa fac
- 3am fost diagnosticata cu infectie cu gardnerella si candida
- 1prostata, infectia urinara, incontinenta urinara?
- 0daca nu e infectie urinare ce poate fi?
- 6In legatura cu modul de administrare al granulelor efervescente URICOL
- 0Infectie urinara Proteus
- 5infectie urinara care a revenit
- 1Probleme la urinare
- 0dupa cat timp se trateaza infectia mixta?
- 1infectii urinare, va rog un remediu
- 1Tratament uro-vaxom
Mai multe informații despre: infectia urinara
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: