Probleme in timpul actului sexual
Sal'tare Tuturor,
1.In acest moment am si eu o intrebare la care as dori sa stiu daca este vreo problema sau tine de organismul prietenei mele.
De fiecare daca cand facem 'dragoste' prietena mea timp de 5, 10 minute se simte foarte bine, iar dupa aceea incepe sa o usture vaginul/pasarica si devine foarte sensibila ca daca pun mana imediat tipa sau spune ca o ustura foarte tare.
As dori sa stiu daca se poate face ceva in privinta aceasta ?! Am mai citit pe alte forumuri ca poate din cauza fricii i se pare ei.
Ce este de facut ?!
2. *Aseara in timpului actului sexual inainte sa ma termin ea sa ridicat, mi-am dat drumul si cand m-am uitat mai atent prezervativul imi cazuse. Acum nu stiu sigur daca mi-a iesit in timp ce se ridicase ea sau cand am schimbat pozitia.
Aici doresc sa imi spuneti sa stiu daca ma duc sa cumpar pastila de a-2-a zi.
Multumesc,
1.In acest moment am si eu o intrebare la care as dori sa stiu daca este vreo problema sau tine de organismul prietenei mele.
De fiecare daca cand facem 'dragoste' prietena mea timp de 5, 10 minute se simte foarte bine, iar dupa aceea incepe sa o usture vaginul/pasarica si devine foarte sensibila ca daca pun mana imediat tipa sau spune ca o ustura foarte tare.
As dori sa stiu daca se poate face ceva in privinta aceasta ?! Am mai citit pe alte forumuri ca poate din cauza fricii i se pare ei.
Ce este de facut ?!
2. *Aseara in timpului actului sexual inainte sa ma termin ea sa ridicat, mi-am dat drumul si cand m-am uitat mai atent prezervativul imi cazuse. Acum nu stiu sigur daca mi-a iesit in timp ce se ridicase ea sau cand am schimbat pozitia.
Aici doresc sa imi spuneti sa stiu daca ma duc sa cumpar pastila de a-2-a zi.
Multumesc,
3 comentarii
Am uitat sa mentionez la prima parte ca a-2-a zi nu o mai ustura/doare.
este un unguent intimmoment cu care se da inainte de relatia sexuala si reface vaginul care nu se iriga suficient poate chiar de frica
Da, probabil pr ta dupa 10min nu se mai uda si asa ajunge sa o piste!
Cat despre problema 2, iti dai seama ca noi n-avem de unde sa stim daca ti-ai dat drumul in ea sau nu!
Cat despre problema 2, iti dai seama ca noi n-avem de unde sa stim daca ti-ai dat drumul in ea sau nu!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4am nevoie de un sfat
- 5de vreo saptamana am vreo scurgere alba si inflamatie a labiilor.. o fi de la anticonceptionale?
- 4durere in timpul actului sexual
- 7Flucosin pentru ce sunt recomandate?
- 3am dureri in timpul actului sexual
- 3dureri in timpul actului sexual
- 12dureri din cauza steriletului? va rog un raspuns!
- 4am durere de penis de o saptamana, in timpul unui act sexual
- 5dezvirginare dureroasa
- 10scurgere albicioasa si durere in timpul actului sexual
- 4durere ovare
- 6cum sa-mi conving iubitul ca am fost virgina?
- 8himen, usturimi si dureri de nedescris
- 0Candidoza Dureri in timpul si dupa actul sexual
- 2Durere in timpul actului sexual
- 3Dificultate in timpul actului sexual
- 2Ajutor! durere ovare, spate
- 3Menstruație prea devreme
- 2Mâncărimi în zona genială, usturime la penetrare
- 0Clitoris dureros in urma operatiei
Mai multe informații despre: durerea in timpul actului sexual
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: