usturime la act sexual
Buna!Am si eu o problema.am o viata sexuala nu foarte activa(odata la 2-3 saptamani).Am avut si pauze de un an, dar cam de 6 luni e la 2-3 saptamani.In urma cu 2 luni am avut o dereglare de secretie vaginala, am fost la medic, am facut tratament cu FLUOMIZIN si inca ceva pastilute care le-am luat si eu si prietenul meu.problema in mare s-a rezolvat dar am totusi o usturime la act sexual care persista vreo jumate de ora dupa oprire si la urinare imediat dupa.tot de o luna am descoperit ca am nisip la rinichi...usturimi la urinare am avut si din cauza asta dar acum iau ceva pastile si ceaiuri si senzatia s-a oprit..a ramas doar la act sexual.intrebarea mea este ca poate fi iar ceva problema ginecologica sau doar faptul ca nu am o viata sexuala mai activa.lubrifierea este destul de buna preludiul la fel...deci totusi ma gandesc ca poate e alta cauza.sau mai poate fi o problema psihologica prin faptul ca nu sunt suficient de relaxata si ma simt eu prea incordata dar nu ma pot controla sa scap de asta.ce sfaturi imi dati?sau macar pareri...multumesc mult
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2am langa vagin o rana ff mica deschisa care imi provoaca durere in timpul actului sexual
- 3sunt frigida?
- 3dureri in timpul actului sexual
- 2Dureri in timpul actului sexual
- 6dureri de bazin dupa dezvirginare
- 3simt durere in timpul actului sexual
- 6Dureri in timpul actului sexual - incotro sa ma duc?
- 10scurgere albicioasa si durere in timpul actului sexual
- 4dureri in timpul actului, miros neplacut, mincarimi, singerari dupa fiecare act..
- 4Primele acte dupa dezivirginare
- 6Dureri vaginale
- 1dureri in timpul actului sexual
- 2De ce ma doare cand fac dragoste cu prietenul meu???
- 2Am o problema de 3 ani de zile
- 1Durere in timpul actului sexual
- 2Dureri in timpul actului sexual
- 7durere in timpul actului sexual
- 0Problema neidentificata de 12 ani. ce poate fi? usturime in timpul actului sexual, la urinare
- 3Nisip la rinichi
- 1Durere in timpul actului sexual la 3 luni după naștere naturală
Mai multe informații despre: durerea in timpul actului sexual nisip la rinichi
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: