Prietena mea are o problema
Bună ziua, prietena mea are varsta de 20 ani și are niste probleme jos.
Mancarime, secretia urat mirositoare, senzatia de arsura, durere in timpul actului sexual.
Precizez ca a fost la ginecolog, i-a dat Flagyl pastile 2 ori pe zi, Canesten crema si Antibiotic.
Eu la fel barbat 24 de ani am urmat tratamentul, la fel.. dupa un contact sexual chiar protejat i-au aparut simptome imediat.. mancarime, jena.. Ce putem face ? Ce ar putea fi
Mancarime, secretia urat mirositoare, senzatia de arsura, durere in timpul actului sexual.
Precizez ca a fost la ginecolog, i-a dat Flagyl pastile 2 ori pe zi, Canesten crema si Antibiotic.
Eu la fel barbat 24 de ani am urmat tratamentul, la fel.. dupa un contact sexual chiar protejat i-au aparut simptome imediat.. mancarime, jena.. Ce putem face ? Ce ar putea fi
2 comentarii
E o infectie. Sa faca test secretie si sa ceara ovule. Nu trece numai cu crema. Sa cereti si dv. tratament.
A luat ovule, Cervugid si inca ceva si tot nu..
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1dureri in timpul contactului sexual
- 2am langa vagin o rana ff mica deschisa care imi provoaca durere in timpul actului sexual
- 2In timpul actului sexual simt durere
- 3in jurul penisului mi s-a inrosit pielea si am mancarimi ff mari
- 2Dureri in timpul actului sexual (dispareunia)
- 4sarcina extrauterina: dureri abdominale, scurgeri maronii, mancarimi si durere in timpul sexului
- 4sunt simptome de candida sau poate fi ceva mai grav?
- 6Dureri vaginale
- 2mancarimi in zona genitala
- 0Mancarimi intre scrot si anus, parere tratament
- 1Dureri genitale
- 2Mancarimi în jurul vaginului
- 4Mancarime si roseata gland si preput
- 2Mâncărimi roşeaţă la preput
- 0Problema neidentificata de 12 ani. ce poate fi? usturime in timpul actului sexual, la urinare
- 0Mâncărimi de la muntele lui Venus pana între labiile mari și mici
- 2Ginecologie
- 2Mâncărime scrot
- 1Cred ca am o infecție vaginala
Mai multe informații despre: mancarimile in zona genitala durerea in timpul actului sexual
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: