durere la penetrare
buna acum 4 luni mi-am inceput viata sexuala. De fiecare data la prima penetrare merge f greu si simt durere desi cateodata folosesc lubrifiant. Trebuie sa mentionez ca dupaia in timpul actului nu mai exista probleme. E normal?
O alta intrebare putin rusinoasa e cat dureaza normal..printre oamenii de rand:))fiindca la mine dureaza foarte putin si in 5 minute si 3 miscari el e gata. Stiu ca site-ul asta e legat strict de probleme medicale insa poate reusiti sa imi dati niste sfaturi cum si c e sa vb cu el.
Multumesc
O alta intrebare putin rusinoasa e cat dureaza normal..printre oamenii de rand:))fiindca la mine dureaza foarte putin si in 5 minute si 3 miscari el e gata. Stiu ca site-ul asta e legat strict de probleme medicale insa poate reusiti sa imi dati niste sfaturi cum si c e sa vb cu el.
Multumesc
3 comentarii
Durerea la penetrare este normala la inceput, dar, dupa 4 luni, nu mai este de loc normala. De obicei, acest lucru se datoreza unei lubrefieri insuficiente, dar se poate datora si altor cauze, asa cum este o inflamatie pelvina. Un tratament homeopatic este solutia de prima alegere in asemenea cazuri.
Referitor la cealalta problema: 5 minute este in limitele normalitatii. Totusi, daca acest lucru este frustrant pentru dv, discutati acest lucru cu el. Cateva masuri simple, asa cum este pozitia inversata (fata deasupra) sau asa cum este retragerea penisului inainte de punctul de non-retur sunt foarte eficiente. Pentru rarele cazuri in care nu sunt eficiente, exista si solutii medicale, asa cum sunt cremele pentru ejaculare precoce, care intarzie ejacularea.
Referitor la cealalta problema: 5 minute este in limitele normalitatii. Totusi, daca acest lucru este frustrant pentru dv, discutati acest lucru cu el. Cateva masuri simple, asa cum este pozitia inversata (fata deasupra) sau asa cum este retragerea penisului inainte de punctul de non-retur sunt foarte eficiente. Pentru rarele cazuri in care nu sunt eficiente, exista si solutii medicale, asa cum sunt cremele pentru ejaculare precoce, care intarzie ejacularea.
Totusi nu as numi nici anormala durerea la penetrare in cazul prezentat. Depinde de mai multe lucruri printre care si conformatia partenerilor daca mai adaugam si lubrifierea insuficienta si lipsa de experienta...
Buna ziua.ma numesc Andreea, am 21 de ani, iar de aproape un an mi-am inceput viata sexuala.La primul act penetrarea a fost destul de grea si nu am sangerat deloc, insa durerea a fost foarte mare.Am mai incercat si dupa si am aceeasi problema: ma doare foarte tare de fiecare data si nu simt nicio placere in timpul actului sexual.Cum as putea rezolva aceasta problema?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5este normal sa te doara cand intra...?
- 4Senzatia de -nevoie de toaleta- in apropierea orgasmului
- 6ma doare cand fac sex
- 3Ce sa fac în aceasta situaţie: ma doare cand fac sex
- 5Durere mare in timpul actului sexual dupa histeroctomie
- 6Usturimi la urinare si in timpul sexului... poate fi o raceala?
- 4am durere de penis de o saptamana, in timpul unui act sexual
- 3Dureri in timpul actului sexual
- 2durere la contactul sexual
- 3Dureri in timpul contactului sexual si dupa.
- 6Dureri vaginale
- 0usturime la act sexual
- 1dureri in timpul actului sexual
- 0Contact sexual dureros
- 2De ce ma doare cand fac dragoste cu prietenul meu???
- 2Durere in timpul actului sexual
- 1Dureri in vagin in timpul penetrarii
- 0Problema neidentificata de 12 ani. ce poate fi? usturime in timpul actului sexual, la urinare
- 9Act sexual anormal
- 0Rog a raspunde un medic, durere ascutita in pozitia capra
Mai multe informații despre: durerea in timpul actului sexual
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: