am nevoie de un raspuns: senzatie de durere in timpul sexului
am si eu cateva intrebari la care nu am primit raspunsuri concrete...in timpul actului sexual am niste senzatii de durere..iar in timpul urainarii mai rar usturimi..am fost la diversi medici am facut diverse tratamente care m au ajutat pe moment dar acum mi au reaparut acele usturimi care ma deranjeaza si in timpul actului sexual...toti medici mi au zis de o infectie care trebuia sa fie tratata de atunci...am facut si toate tratamentele...ce am oare..de ce nu mi mai trece..se poate face ceva sau voi sta cu tratamentele dupa mine toata viata???un raspuns va rogg
3 comentarii
mda.shtiu...ma confrunt cu aceeasi problema de cateva luni si dupa cel putin 10 tratamente de la diferiti medici doar s a ameliorat dar nu mi a trecut.din pacate nu mi au spus nici mie dak e o infectie, ce e?! sau ce mi a provacat asta...dar pentru usturimea din timpul urinarii spala te cu bicarbonat, 2 lingurite la 200 ml...asta ti trece sigur..restul nici eu nu shtiu
mda.shtiu...ma confrunt cu aceeasi problema de cateva luni si dupa cel putin 10 tratamente de la diferiti medici doar s a ameliorat dar nu mi a trecut.din pacate nu mi au spus nici mie dak e o infectie, ce e?! sau ce mi a provacat asta...dar pentru usturimea din timpul urinarii spala te cu bicarbonat, 2 lingurite la 200 ml...asta ti trece sigur..restul nici eu nu shtiu
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 15nu simt placere
- 4durere in timpul actului sexual
- 3am usturimi in zona vulvelor, mictiuni dureroase si dese
- 3usturimi in zona genitala dupa contactul sexual
- 3durere in timpul actului sexual... mi s-a spus ca este anexita
- 5secretii vaginale alb-verzui + dureri in timpul actului sexual
- 5Secretie alba penis + usturime mictiune
- 6dureri in timpul actului sexual
- 4probleme si dureri insuportabile.. in timpul sexului
- 6am usturimi cand fac sex
- 1Dureri in timpul actului sexual
- 6foarte uscata in zona genitala, umflat, rosu, ma mananca, ma ustura si ma jeneaza cand merg
- 1Problema Testicule
- 2usturimi vaginale
- 0Interpretare analize secretii vaginale
- 1Durere in timpul actului sexual
- 2Usturime in zona intima
- 0Usturimi la contact sexual
- 1Arsuri genitale si secretii/analize bune
- 0Infectie cu candida in zona intima
Mai multe informații despre: durerea in timpul actului sexual usturimea in zona genitala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: