probleme in cuplu
In urma cu cativa ani am avut un accident la coloana n-am avut probleme cu viata sexuala, acum am si vreau un sfat penisul meu nu mai are putere e moale ce pot face cred ca sunt probleme neurologice sunt disperat va rog ajutatima
3 comentarii
Este nevoie să consultaţi în primă instanţă un neurolog bun. Acesta va stabili dacă există o legătură cauză-efect între traumatismul avut şi problemele de acum.
sau cat fumati si consumati alcool si alimente nu tocmai sanatoase. Poate fi si un semn de debut al unei boli cardioavasculare.
Si analize si un cardiolog
Si analize si un cardiolog
am fost la neurolog si problema este de la coloana diagnosticul fiind de ARAHNOPATIE ADEZIVA POST FRACTURA VERTREBRALA LOMBARA.PARAPLEGIE FLASCO-SPASTICA PROBLEMA ESTE CA TREBUIE SA MA OPEREZ IN STRAINATATE.Deci problema se trage de la coloana si totusi pana acum n-am avut probleme.Oricum va multumesc foarte mult cred ca sunteti singurii care mi-ati raspuns la aceasta problema
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4ce sa fac?
- 3Cer un sfat de prim ajutor... risc sa pierd casnicia
- 11Ce sa fac?
- 12vreau sa-mi salvez relatia
- 12eu sunt cea care cere prea mult?
- 3probleme in viata de cuplu
- 7Cum sa-mi aduc sotul inapoi
- 11Sunt disperat! Ce sa fac sa-mi salvez casnicia?
- 5Probleme in cuplu!
- 8Sa ma despart de el? Oare se va schimba?
- 12cer ajutor disperat oricui..m-am despartit de prietenul meu
- 10Se poate salva casnicia mea?
- 9L-am inselat dar regret
- 18Eu traiesc doar cu el in cap! E sau nu psihopat?
- 21inselare si suferinta
- 4Divort cu traume
- 7Imi puteti recomanda un medic bun pentru terapia de cuplu (cu sedinte online)?
- 5Posibila depresie?
- 3Care sunt semnalele deteriorarii unei relatii de cuplu si cum reactionezi cand le observi?
Mai multe informații despre: probleme de cuplu
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: