Probleme gat + inghitire :(
Buna ziua, am si eu o problema destul de enervant. Nu pot sa mai inghit normal, mananc doar supe si mai nou nu mai pot sa beau bine nici apa deoarece simt ca imi oboseste foarte rau gatul. sunt momente in care simt o iritatie in gat (acolo unde limba racaie omuletul).
M-am inecat de 100 de ori incercand sa mananc si deja m'am obisnuit si nu prea ma sperie inecatul. Eu ma chinui sa inghit iar in momentul in care bag ceva in gura sa mananc simt ca tot gatul face febra musculara si inghit in reluare. (Mi-a luat 2 ore sa mananc un piure - iar paine nu pot inghiti sub nici o forma pentru ca gatul simt ca nu ma lasa sa inghit).
Stiu ca inghititul e un act involuntar dar si cand incerc sa nu ma gandesc, cand vreau sa inghit nu pot ma opresc brusc si o mestec de 100000 de ori.
Personal cred ca am si ceva la gat.
Este posibil sa fie si o problema cu gatul pentru care nu pot inghiti ?
Ce sfaturi imi recomandati pentru ca mai am un pic si mor de foame (am nevoie de carbohidrati si nu pot manca ppaine si nimic ce e tare).
O zi buna
M-am inecat de 100 de ori incercand sa mananc si deja m'am obisnuit si nu prea ma sperie inecatul. Eu ma chinui sa inghit iar in momentul in care bag ceva in gura sa mananc simt ca tot gatul face febra musculara si inghit in reluare. (Mi-a luat 2 ore sa mananc un piure - iar paine nu pot inghiti sub nici o forma pentru ca gatul simt ca nu ma lasa sa inghit).
Stiu ca inghititul e un act involuntar dar si cand incerc sa nu ma gandesc, cand vreau sa inghit nu pot ma opresc brusc si o mestec de 100000 de ori.
Personal cred ca am si ceva la gat.
Este posibil sa fie si o problema cu gatul pentru care nu pot inghiti ?
Ce sfaturi imi recomandati pentru ca mai am un pic si mor de foame (am nevoie de carbohidrati si nu pot manca ppaine si nimic ce e tare).
O zi buna
5 comentarii
Prezentare de urgenta la medic ptr consult!!! Orice zi pierduta aiurea, este in defavoarea dvs!
la ORL nu ? Mentionez ca de vreo 5 zile se intampla asa, iar inainte puteam sa beau apa fara nici o problema dar nu puteam manca.. acum si apa imi intra cu "galci".
Si acum 3 zile am mancat fara nici o problema carne, salam, kaiser, ciorba, oasele de la friptura.. si a 2-a zi iar nu am mai putut manca. De cat odata s-a intamplat sa pot sa mananc asa bine in 5 zile. Acum ma chinui sa mananc o banana :(...
Si acum 3 zile am mancat fara nici o problema carne, salam, kaiser, ciorba, oasele de la friptura.. si a 2-a zi iar nu am mai putut manca. De cat odata s-a intamplat sa pot sa mananc asa bine in 5 zile. Acum ma chinui sa mananc o banana :(...
Ca sa poti afla cauza, te sfatui sa te adresezi si unui gastroenterolog sa vada daca nu ai ceva la esofag.Daca e o problema acolo, se poate rezolva.
Am recitit mesajul si inteleg ca marea pb. e gitul.Consulta si un endocrinolog, nu-ti dauneaza cu nimic sa te vada si gastroenterologul
Multumesc mult de raspunsuri.. o sa incerc sa vad ce pot face. :(
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Dureri de spate si de gat la doar 20 ani, cum sa le fac sa dispara? va rog...ajutati-ma
- 45durere in gat, partea stanga
- 11De aprox 4 ani avea o durere de gat dar la exudat nu iesea nimic anormal
- 3Inghit zgomotos din cauza operatiei?!
- 5Raceala.. urechi infundate, amigaditele umflate si durere de gat
- 4ma doare gatul
- 12excrescenta in gat de cateva luni, foarte urgent ajutati-ma!
- 3Durere umar + gat
- 7Copil de 12 ani - dureri mari de gat
- 2durere persistenta in gat, de abia pot inghiti
- 1Probleme gat
- 1Dureri de gat persistente
- 4am ceva in gat la inghitire
- 0Posibil amigdalita
- 1Va rog ajutati-ma - dureri de gat la inghitire
- 0Dureri ascutite si fulgeratoare la nivelul gatului
- 4Helicobacter, simptome esofag
- 10Dificultate la înghițire+ senzația ca mâncarea ajunge in nas când înghit
Mai multe informații despre: Durere de gat inghitire cu dificultate