durere de gat
Buna ziua,
am si eu o problema care ma chinuie de vreo trei zile dar pana acum nu am indraznit sa ma duc la medic, mi-a aparut un punct alb in gat langa lueta pe partea dreapta si e si rosu in zona respectiva, ma doare doar la inghitit in zona respectiva , mentionez ca nu am luat antibiotic crezand ca este ceva minor neavand dureri de cap sau febra ceva mai grav, dar acum chiar ma ingrijoreaza deoarece pare ca nu vrea sa cedeze si parca s-a marit acel punct!ce as putea face ?stiu ca un control la medic este recomandat dar intre timp ce ma sfatuiti sa fac, chiar ma ingrijoreaza!?
va multumesc anticipat!
am si eu o problema care ma chinuie de vreo trei zile dar pana acum nu am indraznit sa ma duc la medic, mi-a aparut un punct alb in gat langa lueta pe partea dreapta si e si rosu in zona respectiva, ma doare doar la inghitit in zona respectiva , mentionez ca nu am luat antibiotic crezand ca este ceva minor neavand dureri de cap sau febra ceva mai grav, dar acum chiar ma ingrijoreaza deoarece pare ca nu vrea sa cedeze si parca s-a marit acel punct!ce as putea face ?stiu ca un control la medic este recomandat dar intre timp ce ma sfatuiti sa fac, chiar ma ingrijoreaza!?
va multumesc anticipat!
3 comentarii
este o afta bucala. probabil de la un fruct acru sau legume tratate chimic..
trebuie sa tineti regim, sa faceti gargara si sa badijonati cu glicerina boraxata
trebuie sa tineti regim, sa faceti gargara si sa badijonati cu glicerina boraxata
multumesc mult pentru raspuns, m-am mai linistit un pic dar as mai avea inca o intrbare cu ce se face gargara?
cu ceaiuri de musetel.. sau bicarbonat de sodiu..
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3dureri de gat si amigdalele inflamate
- 5Dureri de gat copil 2 ani
- 3Durere in gat, gat uscat si umflat + durere la inghitire
- 5Raceala.. urechi infundate, amigaditele umflate si durere de gat
- 4ma doare gatul
- 5mi-a scos si amigdalitele dar tot simt ceva in gat ca un nod este posibil sa recidiveze?
- 4probleme cu gatul
- 3aciclovir... febra, frisoane, durere de gat
- 3Ma doare gatul, simt ceva in gat si ma ustura.
- 1dureri de gat in spate si ameteli
- 1Dureri de ceafa si gat
- 7durere gat si umar partea dreapta
- 2Durere in gat
- 2Durere de gat si umar
- 1Dureri de gat persistente
- 1Durere de git durerea se lasă pe umărul drept
- 6Durere in gat si mancarime in urechi
- 0Dureri ascutite si fulgeratoare la nivelul gatului
Mai multe informații despre: Durere de gat
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: