durere de gat

Buna ziua,
am si eu o problema care ma chinuie de vreo trei zile dar pana acum nu am indraznit sa ma duc la medic, mi-a aparut un punct alb in gat langa lueta pe partea dreapta si e si rosu in zona respectiva, ma doare doar la inghitit in zona respectiva , mentionez ca nu am luat antibiotic crezand ca este ceva minor neavand dureri de cap sau febra ceva mai grav, dar acum chiar ma ingrijoreaza deoarece pare ca nu vrea sa cedeze si parca s-a marit acel punct!ce as putea face ?stiu ca un control la medic este recomandat dar intre timp ce ma sfatuiti sa fac, chiar ma ingrijoreaza!?
va multumesc anticipat!
am si eu o problema care ma chinuie de vreo trei zile dar pana acum nu am indraznit sa ma duc la medic, mi-a aparut un punct alb in gat langa lueta pe partea dreapta si e si rosu in zona respectiva, ma doare doar la inghitit in zona respectiva , mentionez ca nu am luat antibiotic crezand ca este ceva minor neavand dureri de cap sau febra ceva mai grav, dar acum chiar ma ingrijoreaza deoarece pare ca nu vrea sa cedeze si parca s-a marit acel punct!ce as putea face ?stiu ca un control la medic este recomandat dar intre timp ce ma sfatuiti sa fac, chiar ma ingrijoreaza!?
va multumesc anticipat!
3 comentarii

este o afta bucala. probabil de la un fruct acru sau legume tratate chimic..
trebuie sa tineti regim, sa faceti gargara si sa badijonati cu glicerina boraxata
trebuie sa tineti regim, sa faceti gargara si sa badijonati cu glicerina boraxata

multumesc mult pentru raspuns, m-am mai linistit un pic dar as mai avea inca o intrbare cu ce se face gargara?

cu ceaiuri de musetel.. sau bicarbonat de sodiu..

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3durere sub forma de caldura usturatoare in zona baza gatului
- 5ma doare ingrozitor de tare gatul nu pot sa imi inchid nici propria saliva...
- 5Dureri de gat copil 2 ani
- 50Mi-a spus ca am amigdalita criptica cazenoasa
- 5dureri de cap si gat
- 1dureri de gat si febra
- 3durere in gat
- 1Durere maxilar, gat, ureche
- 2Durere de gat persistenta, tratament de la medic fara rezultat
- 1Durere gat pulsativa
- 2dureri de git
- 2Durere in gat de mai bine de o saptamana!
- 7Copil de 12 ani - dureri mari de gat
- 1Durere de gat insuportabila
- 6dureri soc in gat si ureche
- 2Durere de gat si umar
- 3durere de gat si tuse - aerosoli ?
- 2Durere si senzaţie de corp străin in gat
Mai multe informații despre: Durere de gat
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: