durere de gat

Buna ziua,
am si eu o problema care ma chinuie de vreo trei zile dar pana acum nu am indraznit sa ma duc la medic, mi-a aparut un punct alb in gat langa lueta pe partea dreapta si e si rosu in zona respectiva, ma doare doar la inghitit in zona respectiva , mentionez ca nu am luat antibiotic crezand ca este ceva minor neavand dureri de cap sau febra ceva mai grav, dar acum chiar ma ingrijoreaza deoarece pare ca nu vrea sa cedeze si parca s-a marit acel punct!ce as putea face ?stiu ca un control la medic este recomandat dar intre timp ce ma sfatuiti sa fac, chiar ma ingrijoreaza!?
va multumesc anticipat!
am si eu o problema care ma chinuie de vreo trei zile dar pana acum nu am indraznit sa ma duc la medic, mi-a aparut un punct alb in gat langa lueta pe partea dreapta si e si rosu in zona respectiva, ma doare doar la inghitit in zona respectiva , mentionez ca nu am luat antibiotic crezand ca este ceva minor neavand dureri de cap sau febra ceva mai grav, dar acum chiar ma ingrijoreaza deoarece pare ca nu vrea sa cedeze si parca s-a marit acel punct!ce as putea face ?stiu ca un control la medic este recomandat dar intre timp ce ma sfatuiti sa fac, chiar ma ingrijoreaza!?
va multumesc anticipat!
3 comentarii

este o afta bucala. probabil de la un fruct acru sau legume tratate chimic..
trebuie sa tineti regim, sa faceti gargara si sa badijonati cu glicerina boraxata
trebuie sa tineti regim, sa faceti gargara si sa badijonati cu glicerina boraxata

multumesc mult pentru raspuns, m-am mai linistit un pic dar as mai avea inca o intrbare cu ce se face gargara?

cu ceaiuri de musetel.. sau bicarbonat de sodiu..

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2m-am trezit cu o mare durere de gat in partea dreapta
- 3durere sub forma de caldura usturatoare in zona baza gatului
- 5ma doare mai rau (maseaua + urechea + durere spre gat - amigdale tot pe aceasi parte)
- 28durere de gât, vă rog răspuns...
- 11De aprox 4 ani avea o durere de gat dar la exudat nu iesea nimic anormal
- 4probleme cu gatul
- 5Probleme gat + inghitire :(
- 3Durere ciudata de gat.
- 1Durere maxilar, gat, ureche
- 3Durere umar + gat
- 1Durere gat pulsativa
- 2Jena in gat
- 4Poate fi cancer la gat?
- 1Dureri gat, gingie, ochi si cap
- 7Copil de 12 ani - dureri mari de gat