durere de gat
Buna ziua,
am si eu o problema care ma chinuie de vreo trei zile dar pana acum nu am indraznit sa ma duc la medic, mi-a aparut un punct alb in gat langa lueta pe partea dreapta si e si rosu in zona respectiva, ma doare doar la inghitit in zona respectiva , mentionez ca nu am luat antibiotic crezand ca este ceva minor neavand dureri de cap sau febra ceva mai grav, dar acum chiar ma ingrijoreaza deoarece pare ca nu vrea sa cedeze si parca s-a marit acel punct!ce as putea face ?stiu ca un control la medic este recomandat dar intre timp ce ma sfatuiti sa fac, chiar ma ingrijoreaza!?
va multumesc anticipat!
am si eu o problema care ma chinuie de vreo trei zile dar pana acum nu am indraznit sa ma duc la medic, mi-a aparut un punct alb in gat langa lueta pe partea dreapta si e si rosu in zona respectiva, ma doare doar la inghitit in zona respectiva , mentionez ca nu am luat antibiotic crezand ca este ceva minor neavand dureri de cap sau febra ceva mai grav, dar acum chiar ma ingrijoreaza deoarece pare ca nu vrea sa cedeze si parca s-a marit acel punct!ce as putea face ?stiu ca un control la medic este recomandat dar intre timp ce ma sfatuiti sa fac, chiar ma ingrijoreaza!?
va multumesc anticipat!
3 comentarii
este o afta bucala. probabil de la un fruct acru sau legume tratate chimic..
trebuie sa tineti regim, sa faceti gargara si sa badijonati cu glicerina boraxata
trebuie sa tineti regim, sa faceti gargara si sa badijonati cu glicerina boraxata
multumesc mult pentru raspuns, m-am mai linistit un pic dar as mai avea inca o intrbare cu ce se face gargara?
cu ceaiuri de musetel.. sau bicarbonat de sodiu..
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Dureri de spate si de gat la doar 20 ani, cum sa le fac sa dispara? va rog...ajutati-ma
- 5Dureri de gat copil 2 ani
- 3Dureri de gat copil 2 ani
- 13faringo-amigdalita
- 3Durere in gat, gat uscat si umflat + durere la inghitire
- 4Durere de gat (il trosnesc mereu)
- 20dureri de umar si gat partea dreapta
- 4probleme cu gatul
- 5Probleme gat + inghitire :(
- 1Durere maxilar, gat, ureche
- 5acum 2 saptamani m-am lovit la gat cand am sarit in apa
- 2Durere de gat persistenta, tratament de la medic fara rezultat
- 1Durere gat pulsativa
- 0Probleme in gat, plamani
- 4Poate fi cancer la gat?
- 13stransaturi in gat si cosuri pe piet
- 2Durere in gat de mai bine de o saptamana!
- 1Probleme gat
- 2Rinita alergica cronica?
- 3Probabil amigdalita sau abces?
Mai multe informații despre: Durere de gat
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: