aciclovir... febra, frisoane, durere de gat

25-02-2011
laura_bubu
Nu este medic/terapeut
laura_bubu
am herpes genital. am fost la dermatolog, mi-a dat aiclovir pastile de luat. am luat 3 zile aproape si noaptea trecuta am facut febra, aveam frisoane. toata ziua de azi m-am simtit rau si imi este rau. ca totul sa fie bine am si racit. si am zis ca am facut febra de la asta. ma durea si in gat si statusem si seara trecuta in frig si asa.. sa intrerup tratamentul cu aciclovir? e prima data cand iau. si cojitele care mi s-au facut au inceput sa cada. dupa ce imi trece si eventuala raceala sa reiau aciclovir? sau sa ma dau cu crema?
3 comentarii
0
27-02-2011, ora 18:43
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Ori iei Aciclovir in continuare si un Paracetamol sinus in seara aceasta cu un ceai fierbinte cu lamaie si continui asa daca te vei simti mai bine, sau, daca iti va fi in continuare rau, cu febra si durere in gat, mergi la medicul de familie.in momentul in care vei primi antibiotic sa intrerupi Aciclovir si te dai numai cu crema..Imbraca-te adecvat timpului de afara...
0
27-02-2011, ora 22:02
laura_bubu
Nu este medic/terapeut
laura_bubu
multumesc frumos! e mult mai bine acum. sa ma dau de 7 ori pe zi cu crema cum scrie in prospect? sau sa dau mai rar? fiindca herpesul este in stadiul final in care se retrage, mai simt doar un mic discomfort, in rest nu ma ustura.
0
28-02-2011, ora 05:54
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Nu de 7 ori pe zi, nu are rost, de doua ori pe zi e deajuns.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Herpesul genital în sarcină
  • Ar putea exista o legătură între constipație și infecțiile herpetice?
  • S-a descoperit mecanismul prin care febra la începutul sarcinii poate produce defecte cardiace și fizionomice la copil
  • Cum recunoști herpesul genital la femei?
  • E voie să faci sport dacă te doare în gât?
  • Ce înseamnă febră mare și cum o gestionăm
  • Ce faci când febra nu cedează la tratamentul antitermic?
  • Cum să-ți relaxezi rapid gâtul
  • Cele mai importante sfaturi legate de herpesul genital
  •