dureri de gat si amigdalele inflamate
vreau si eu un medicament bun pentru durerile de gat si pt ca amigdalele sa nu mai fie inflamate...Multumesc.
3 comentarii
de ce nu consulti un medic orelist?
e foartedificil sa indici un medicament asa pe nevazute. totusincearca cu eritromicina.
e foartedificil sa indici un medicament asa pe nevazute. totusincearca cu eritromicina.
Durerile de gat.e un termen foarte general.
Daca ai o amigdalita.trebue vazut marime lor si posibilitatea de tratament medicamentos, chirurgia clasica sau criptolizis.
Daca e o faringita.este necesar un regim alimentar fara bauturi acidulate, fara rece, condimentat si acru.
Un antibiotic care se administreaza dupa ce faci un exudat faringian si antibiograma!
Mergi la ORL si o sa te ajute!
Daca ai o amigdalita.trebue vazut marime lor si posibilitatea de tratament medicamentos, chirurgia clasica sau criptolizis.
Daca e o faringita.este necesar un regim alimentar fara bauturi acidulate, fara rece, condimentat si acru.
Un antibiotic care se administreaza dupa ce faci un exudat faringian si antibiograma!
Mergi la ORL si o sa te ajute!
Lekoklar iti recomand... eu asa dau la pacientii mei dar depinde de marime, inflamare, consulta un medic ORL mai bn, si eu sunt medic ORL dar nu iti pot spune daca nu iti vad amigdalele asa ca mult succes!
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2din cauza amigdalelor?
- 5amigdale cu puroi
- 6Exudat faringian cu rezultat streptococ auriu, ulterior patogen - rezultate analize de sange
- 8Dureri de gat !!! Ajutor va rog !!!
- 4durere gat si vajait in ureche
- 15Este necesara scoaterea amigdalelor?
- 40Ceva negru si mic pe amigdale - cum tratez?
- 9Amigdalita
- 5Amigdalita pultacee repetata - tratament prescris OK?
- 2Scoaterea amigdalelor?
- 2durere de gat limba ureche
- 12Operatie scoaterea polipilor si amigdalelor
- 1durere, raguseala si uscaciune la gat
- 3durere de gat si tuse - aerosoli ?
- 0amigdala rosie si umflata
- 3Bubita alba pe amigdala
- 3Amigdala inflamata pe partea dreapta, jena, ganglion unilateral
- 3Durere de gat si ureche ce persista de mai bine de 1 luna..
- 2Amigdala stanga marita
Mai multe informații despre: Durere de gat amigdalele
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: