Probleme digestive...
Am si eu o problema cu stomacul.Ma simt foarte balonat dupa ce mananc si chiar dupa ce beau apa, am dureri de burta, ma duc la toaleta cateodata foarte des iar cateodata sunt constipat.Am eliminat din alimentatie sucurile acidulate, mancarea fast-food etc.Mi se face foame foarte des (brusc) si cand am stomacul gol...am o respiratie urat mirositoare si un gust amar in gura.Medicul de familie imi spune mereu ca e din cauza giardiozei, am tratat-o de multe ori..simptomele treceau cateva luni apoi reveneau.Pana acum nu s-au tratat toti membrii familiei deoarece ei nu au simptome si nu vor sa ia tratament mai deloc.Singurul lucru care l-am luat toata familia a fost Zentel..eu l-am luat 5 zile..iar ei 3.
Am si o stare de oboseala, lipsa de concentrare si mai nou insomnii.
Cum pot sa scap odata de problema asta care tot revine...si dupa cat timp trebuie sa repet tratamentul cu zentel.Cum ma feresc de reinfestare daca memebrii familei nu vor sa ia tratamentul...?Am facut si o ecografie si totul a iesit normal iar helicobacter pylori nu am.
Am si o stare de oboseala, lipsa de concentrare si mai nou insomnii.
Cum pot sa scap odata de problema asta care tot revine...si dupa cat timp trebuie sa repet tratamentul cu zentel.Cum ma feresc de reinfestare daca memebrii familei nu vor sa ia tratamentul...?Am facut si o ecografie si totul a iesit normal iar helicobacter pylori nu am.
3 comentarii
2 granule homeopate alese cum trebuie ar pune capat acestei boli in cateva zile. Nu esti infectat cu nimic, este o dereglare pe care medicina nu o cunoaste si nici nu are cum sa o vindece.
Dovada o dai chiar tu singur. Consulta un medic homeopat cu experienta daca iti pasa de sanatatea ta.
Dovada o dai chiar tu singur. Consulta un medic homeopat cu experienta daca iti pasa de sanatatea ta.
am stari de voma ameteli an tot corpu si stare generala rea ce sa fac? multumesc
buna dimineata, numele meu este marian si am 23 de ani, as avea o intrrebare, de cateva zile am diaree si nu am pofta de mancare iar orice mananc dupa putin tipm vomit, ce ar trebui sa fac?va multumesc
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Halena cronica
- 4respiratie urat mirositoare
- 6Halena sau altceva?
- 4paraziti intestinali au vreo legatura cu respiratia urat mirositoare?
- 3durere acuta in tot abdomenul
- 3am miros rau de la coronite
- 4miros urat la copil de 9 ani
- 9ajutor - halena si dureri la o luna dupa extractie
- 5dimineata si seara imi forfote stomacul...
- 6Faringolaringita subacuta.. trebuie sa iau antibiotic?
- 7simt ca nu mai suport, am un gust, miros si secretii absolut oribile; am facut o gramada de analize
- 6miros urat in gura de aproape 3 ani
- 0stare de balonare continua de la cipralex?
- 1halena de o perioada foarte mare de timp
- 4miros neplacut al gurii de foarte mult timp
- 2Ma balonez foarte tare de la mirosuri
- 7Respiratie urat mirositoare
- 2Probleme cu halena
- 1Respiratie urat mirositoare
Mai multe informații despre: Respiratia urat mirositoare Balonarea abdominala Halena
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: