Probleme cu halena
Buna ziua! Ma confrunt cu o problema de mai bine de un an, si anume cu halena fetida. Doctorii mi-au spus ca halena ar fi aparut din cauza problemei cu stomacul, boala de reflux gastro-esofagian. Insa, desi in tot acest timp am urmat diverse tratamente prescrise de mai multi medici, nu am reusit sa scap de problema cu halena.
De aceea, v-as ruga sa ma ajutati cu un raspuns daca puteti. Stiti cumva daca exista in Bucuresti vreo clinica unde sa pot gasi un halimetru. Am aflat de acest aparat de la un domn doctor internist din Bucuresti la care am fost, insa dumnealui mi-a spus ca, din pacate, nu are acest aparat deoarece este destul de costisitor si nu sunt foarte multi pacienti care au nevoie de acest aparat.
Eu o sa plec in curand din Bucuresti, de aceea, as vrea sa merg la o consultatie la un domn/o doamna doctor care sa foloseasca halimetrul, deoarece in orasul meu stiu sigur ca nu as gasi acest aparat. Daca stiti, va rog sa-mi spuneti. Multumesc anticipat.
De aceea, v-as ruga sa ma ajutati cu un raspuns daca puteti. Stiti cumva daca exista in Bucuresti vreo clinica unde sa pot gasi un halimetru. Am aflat de acest aparat de la un domn doctor internist din Bucuresti la care am fost, insa dumnealui mi-a spus ca, din pacate, nu are acest aparat deoarece este destul de costisitor si nu sunt foarte multi pacienti care au nevoie de acest aparat.
Eu o sa plec in curand din Bucuresti, de aceea, as vrea sa merg la o consultatie la un domn/o doamna doctor care sa foloseasca halimetrul, deoarece in orasul meu stiu sigur ca nu as gasi acest aparat. Daca stiti, va rog sa-mi spuneti. Multumesc anticipat.
2 comentarii
Buna Ada. Pana la urma ai reusit sa gaseti un medic care sa aiba si halimetru ?
Nu stiu ce nevoie aveti de halimetru daca halena este, exista, halimetrul doar va confirma ce stiti.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5respiratie urat mirositoare, nu am carii sau alte probleme dentare
- 10respiratie urat mirositoare. Ajutor!
- 4Halena cronica
- 8Mucus in fecale...De ce?
- 2halena
- 4halena sau o problema legata de amigdale
- 4in gat
- 4paraziti intestinali au vreo legatura cu respiratia urat mirositoare?
- 3Probleme digestive...
- 21Halena - Mucus in gat
- 3umflaturi pe limba, urat mirositoare
- 5Lucrare (coroana) portelan mi-a cazut. Mi-a pus-o la loc dar incorect
- 3miros neplacut dimineata
- 7am probleme cu respiratia urat mirositoare, de cand sunt mica
- 15Respiratie urat mirositoare
- 6respiratie urat mirositoare
- 2Halitoza
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: