Este adevărat ca mamele de băieți se schimba după ce aceștia se căsătoresc?

29-09-2023
Ana1004
Nu este medic/terapeut
Ana1004
Buna ziua, as avea și eu o întrebare, am tot auzit la diferite persoane cu experiența inclusiv la mama mea, ca mamele de băieți se schimba de cele mai multe ori in rău după ce aceștia se căsătoresc cu partenera lor, adică sunt mai tupeiste și cred ca totul li se cuvine lor. E adevărat? Adică devin mai geloase decât atunci când erau doar iubiți si nu soți, poate ca si din cauza ca devine oficial soacra, ce ziceți?
1 comentarii
2
29-09-2023, ora 18:07
Psiholog Niculina Ciuperca
Psihologie, București
Psiholog Niculina Ciuperca
Schimbările nu au nimic în comun cu faptul ca au băieți, probabil sunt în legătură cu vârsta. Ca terapeut de cuplu am întâlnit mai multe cazuri în care fetele se plâng de mamele lor decât de soacre. Pot fi divergente de opinii care depind de nivelul de educație, de zonă, etc. Ca psiholog nu recomand cuplurilor tinere să locuiască împreună cu părinții, pentru că inevitabil apar discuții și e bine ca fiecare să ia decizii pentru propria viață.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul