Lucrare portelan
Buna ziua!Ma numesc Mihaela Serban si va rog sa ma ajutati cu un sfat!
Acum un an mi-a fost facuta o lucrare metalo-ceramica in care ceramica imbraca toto dintii inclusi in lucrare!Acum o sapatamana un colt al unui dinte din lucrare s-a spart!Mi s-a propus sa fie reparat dintele din lucrare sau sa fie taiata si refacuta!Nu stiu care are fi cea mai buna solutie, pentru ca nu stiu care din solutii ofera mmai multa rezistenta in timp!
Multumesc!
Acum un an mi-a fost facuta o lucrare metalo-ceramica in care ceramica imbraca toto dintii inclusi in lucrare!Acum o sapatamana un colt al unui dinte din lucrare s-a spart!Mi s-a propus sa fie reparat dintele din lucrare sau sa fie taiata si refacuta!Nu stiu care are fi cea mai buna solutie, pentru ca nu stiu care din solutii ofera mmai multa rezistenta in timp!
Multumesc!
4 comentarii
Exista materiale speciale pentru repararea lucrarilor de ceramica care pot reface adecvat defectul, dar orice reparatie nu este la fel ca lucrarea originala (in laborator ceramica se arde intr-un cuptor special, reparatia in cabinet este de natura chimica). Decizia trebuie sa o luati dvs., oricum banuiesc ca la lucrarea de ceramica aveti garantie si dupa ce ati platit-o merita sa aveti o lucrare bine facuta nu peticita
Ma numesc elena si vreau sa va intreb ce imi recomandati lucrare din portelen sau implant dentar avand in vedere faptul ca mai am doar 5 masele si dintii din fata
va multumesc
va multumesc
Depinde ce masele aveti si cum sunt pozitionate pe arcada. Se poate face un plan de tratament doar la un consult stomatologic unde se vede exact situatia de pe arcada
Buna ziua. In 2003 am facut o lucrare de 12 dinti din metal cu ceramica...dupa un an mi s-a spart o fatada a unui dinte din fata. Cabinetul unde am facut lucrarea mi-a spus (verbal) ca garantia este de 5 ani...o mare minciuna. Intrebarea mea este : vreau sa-mi refac lucrarea...ce legi (daca exista) ma ajuta sa obtin o garantie a lucrarii ce urmeaza sa efectuez? Multumesc anticipat.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6durere dinti la cald si rece
- 36coroana de portelan
- 50Coroana dentara desprinsa!
- 4Coroana portelan - aparat dentar incompatibilitate?
- 1Inlocuire dinti cu coroana
- 3Care este cea mai potrivita coroana?
- 2coroana dentara
- 3Plomba sau coroana dupa tratament de canal (primul molar)?
- 5Pivot de metal
- 1Pentru punere coroana dentara este necesar scoatere nervi la dintii sanatosi.
- 7Coroană dentară
- 3Culoare coroane dentare A1 sau A2
- 1Spatiu sub coroana dentara cimentata provizoriu
- 2Coroane dentare?
- 1Probleme cu respiratia de la coroane?
- 1Extractie masea si fixare coroana dentara dupa 4 zile
- 4Coroană dentară
- 3Impant dentar - presiune puternica si o durere insuportabila
- 1Despre latimea coroanelor pe implant dentar
- 1Coroane zirconiu in toata gura
Mai multe informații despre: coroana dentara
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: