gingie foarte inflamata
buna ziua, am 31 de ani, ma numesc vali.problema mea este ca in urma cu 4, 5 luni a inceput ca gingia sa se inroseasca, mentionez ca am lucrare la dintii de sus (nu mai am cei 4 dinti din fata, iar legaturile sunt pe canini), o lucrare pusa de aproximativ 4 ani dintr-un material mai ieftin si mai prost cred.am neglijat aceasta problema care in timp sa agravat, adica gingia este forte rosie in fata si sse misca usor.am fost la medic si mi sa spus ca este din cauza materialului din care este facuta lucrarea.am dato imediat jos adica ieri, iar ceea ce se vede este infricosator pt mine (daca dau cu limba in gingie aceasta se misca usor si este foarte foarte rosie). domnulu doctor mia spus ca nu e nimic grav si ca trece singura in cateva zile iar apoi punem alta lucrare de portelan
Ce ma sfatuiti sa fac deoarece cred ca este mult mai grava decat pare, cu ce sa ma tratez, un unguient ceva nu stiu nu cred ca chiar trece de la sine
va multumesc
Ce ma sfatuiti sa fac deoarece cred ca este mult mai grava decat pare, cu ce sa ma tratez, un unguient ceva nu stiu nu cred ca chiar trece de la sine
va multumesc
5 comentarii
este absolut suficient ceea ce v-a spus medicul dvs...in 2-3 zile gingia o sa arate altfel.
Inflamatia in organismul omenesc este in mod fumdamental guvernata de proportia intre omega 6 si omega 3.
Elimina orice are mult omega 6 :uleiul de fl soarelui de exemplu, sau abuzul de seminte etc.
Ia un omega 3 din peste, sa zicem Doppelherz sau Triglicoil - altele ieftine pot fi toxice.
In rest elimina sau cel putin redu sarea, alimentele cu zahar ELIMINATE, cele foarte dulci cum sunt stafidele temporar eliminate. La fel si tot ce trebuie rontait din greu.
Si o solutie topica clateste cu ulei crud (masline, susan, fl soarelui) de 2-3 ori /zi, vei vedea ca dintii se stabilizeaza pe pozitie si ai o senzatie de prospetime. Clateste foarte bine de fiecare data.
Elimina orice are mult omega 6 :uleiul de fl soarelui de exemplu, sau abuzul de seminte etc.
Ia un omega 3 din peste, sa zicem Doppelherz sau Triglicoil - altele ieftine pot fi toxice.
In rest elimina sau cel putin redu sarea, alimentele cu zahar ELIMINATE, cele foarte dulci cum sunt stafidele temporar eliminate. La fel si tot ce trebuie rontait din greu.
Si o solutie topica clateste cu ulei crud (masline, susan, fl soarelui) de 2-3 ori /zi, vei vedea ca dintii se stabilizeaza pe pozitie si ai o senzatie de prospetime. Clateste foarte bine de fiecare data.
va multumesc mult, aveti dreptate, au trecut 3 zile si deja vad ca incepe sa-si revina culoarea gingiei.am sa tin cont de cele indicate de dumneavoastra,
puteti sa mai imi spuneti ce fel de material trebuie folosit acum.dct sa gandit la ceva cu fatete de portelan.o fi bine?
nu pot pune din intregime din portelan pentru ca sunt cam scumpi
nu pot pune din intregime din portelan pentru ca sunt cam scumpi
Adica ceva semifizionomic.fiind dinti de sus este ok...nu o sa se vada metalul cand deschideti gura.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 43Extraxtie masea, insomnie si gingia umflata
- 15Gingii rosii, umflate si mai si singereaza
- 5va taia lucrarea? va scoate doar coronita sau/si pivotul?
- 50Coroana dentara desprinsa!
- 1coroana ceramica incisivi
- 6molar 2 superior fara radacina?
- 3Cam de o luna mi sa cimentat definitiv lucrarea
- 5Gingii bolnave din cauza dintilor imbracati
- 18Modificare culoare coroana zirconiu ceramica dupa cimentare
- 1Se mai poate caria o masea dupa ce a fost tratata si aplicata coronita dentara?
- 2Semi coroana?
- 5Materiale Coroane Dentare
- 6Coroana dinte
- 1Spatiu sub coroana dentara cimentata provizoriu
- 1Gingie inflamata
- 1Taiere coroana ceramica pe zirconiu
- 1Coroana dentara
- 1Coroana dentară din zirconiu integral care și-a schimbat culoare
- 1Despre latimea coroanelor pe implant dentar
Mai multe informații despre: coroana dentara gingia inflamata
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: