Penetrare dureroasa... De orgasm nici sa nu povestec
Buna! Am 24 de ani si am inceput viata sexuala acum 1 an. Prima data m-a durut foarte tare penetrarea sa zicem e de inteles. Insa din pacate, de fiecare data cand fac dragoste cu prietenul meu ma doare penetrarea si evident mi se duce tot cheful...Am fost la ginecolog si a zis ca totul e in regula, nu am probleme, insa eu tot nu inteleg atunci de ce nu simt nicio placere, ci durere! De orgasm nici sa nu povestec...Astept sugestiile voastre, cum ar mai trebui sa incerc. Multumesc frumos!
6 comentarii
Buna Alessia,
astfel de cazuri se nasc destul de des de la prima penetrare atunci cand a fost foarte dureroasa dar apar numai la anumite femei cu o anumita constitutie sufleteasca.
Homeopatia clasica te poate ajuta in acest caz si este si singura care te poate ajuta eficient. Cauza nu este trupeasca ci sufleteasca, iar cand a fost vindecat sufletul cu ajutorul remediului homeopat va disparea problema de la sine. Chiar cunosc si remediu care te poate ajuta, caci nu sunt multe pentru cauzuri dinastea. Iti pot ghici chiar fara sa te cunosc anumite insusiri psihice si afectiuni cunoscand remediul de care ai nevoie, asa cum am mai facut pe aici in forum.
Consulta deci un medic homeopat cu experienta care te va putea ajuta cu un tratament homeopat corespunzator. Dar trebuie sa gasesti unul bun care face homeopatia clasica.
Succes si ai incredere in ceea ce iti spun chiar daca nu ai auzit niciodata de homeopatie !
astfel de cazuri se nasc destul de des de la prima penetrare atunci cand a fost foarte dureroasa dar apar numai la anumite femei cu o anumita constitutie sufleteasca.
Homeopatia clasica te poate ajuta in acest caz si este si singura care te poate ajuta eficient. Cauza nu este trupeasca ci sufleteasca, iar cand a fost vindecat sufletul cu ajutorul remediului homeopat va disparea problema de la sine. Chiar cunosc si remediu care te poate ajuta, caci nu sunt multe pentru cauzuri dinastea. Iti pot ghici chiar fara sa te cunosc anumite insusiri psihice si afectiuni cunoscand remediul de care ai nevoie, asa cum am mai facut pe aici in forum.
Consulta deci un medic homeopat cu experienta care te va putea ajuta cu un tratament homeopat corespunzator. Dar trebuie sa gasesti unul bun care face homeopatia clasica.
Succes si ai incredere in ceea ce iti spun chiar daca nu ai auzit niciodata de homeopatie !
Iti multumesc din suflet ca mi-ai raspuns!!! Daca te rog imi scrii si remediul, oricum ma voi duce si la un homeopat!!!
Remediul il banuiesc, nu il stiu sigur. Pt. siguranta este nevoie de o anamneza pt. a-l verifica. Daca ti neaparat imi poti scrie mesaj si atunci verificam restul de simptome si la sfarsit iti numesc remediul daca acesta se potriveste intradevar.
Nu stiu cum am putea vorbi. Poti sa-mi dai id-ul tau, daca te rog?
Fa un click pe numele meu si scrie-mi un mesaj privat. Eu o sa-ti raspund.
Ti-am raspuns, nu stiu daca ai primit mesajul.. cateodata nu ajung...
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 15nu simt placere
- 37durere in timpul actului sexual
- 5Probleme in timpul actului sexual
- 5Nu am orgasm.. am 18 ani
- 4Nu am orgasm vaginal!!! :(
- 3de cand mi-am inceput viata sexuala, niciodata orgasm
- 3nu ajun la orgasm!
- 6dureri de bazin dupa dezvirginare
- 3dureri intra-vaginale in timpul actului sexual
- 4sunt fata am 19 ani.
- 1durere mare in timpul actului sexual
- 0durere in timpul contactului sexual
- 5scurgeri maronii dupa un contact...
- 3Dureri in timpul contactului sexual si dupa.
- 3Dureri mari, inca nu am reusit sa facem sex
- 2Dureri in timpul actului sexual
- 0Dureri vaginale
- 0Usturimi la contact sexual
- 2Mâncărimi în zona genială, usturime la penetrare
- 0Rog a raspunde un medic, durere ascutita in pozitia capra
Mai multe informații despre: Anorgasmia feminina durerea in timpul actului sexual
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: