Nu am orgasm vaginal!!! :(
Mi-am inceput viata sexula acum 5 luni(am 21 de ani), insa nu am avut nicioadata orgasm vaginal...am numai clitoridian...desi imi iubesc partenerul, nu pot sa inteleg de ce nu am, desi "ma umezesc foarte tare".este posibil oare sa fie din cauza unor noduli la sani, care in urma unui ecograf i-am descoperit.Diagnosticul a fost mastopatie fibro-chistica, iar medicul mi-a dat un tratament de urmat cu Duphaston, insa am luat numai cateva zile, iar dupa ai nu l-am mai luat, desi trebuia sa iau 3 luni.Mi-a zis ca e din cauza unei dereglari hormonale.E posibil oare ca lipsa orgasmului sa fie tot din cauza acestei dereglari hormonale???
4 comentarii
trebuie sa te excite si cu degetul in timpul actului
principalul organ sexual la om e creierul.si orgasmul se produce tot cu ajutorul lui.nu toate femeile au ambele tipuri de orgasm, asa cum unele nu au de loc orgasm.cu cat o sa te straduiesti mai mult, cu atat n-o sa-ti iasa.bucurati-va de ce aveti, experimentati si va fi bine.
problema cu mastoza fibro-chistica e serioasa, n-o neglija.
problema cu mastoza fibro-chistica e serioasa, n-o neglija.
Banuiesc ca inainte de a te dezvirgina, te-ai masturbat. Ceea ce nu prea trebuia sa faci. Asta ti-a cauzat aceasta problema, corpul tau s-a obisnuit altfel. Deci da, dereglare hormonala. Ia medicamentele prescrise de doctor si vei fi bine.
sunt foarte triste comentariile astea.:( pe tine te ingrijoreaza faptul ca nu ai orgasm vaginal, nu ca ai problema cu sanii.
eu zic ca trebuie sa te gandesti mai bine la ordinea prioritatiilor ! nu iti neglija sanatatea. esti si novice in viata sexuala.. va veni si orgasmul vaginal
eu zic ca trebuie sa te gandesti mai bine la ordinea prioritatiilor ! nu iti neglija sanatatea. esti si novice in viata sexuala.. va veni si orgasmul vaginal
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6bineinteleg.mult ravnitul orgasm vaginal
- 4nu am orgasm?
- 4viata sexuala de un an si orgasm niciodata
- 8De ce nu a avut orgasm prietena mea...?
- 6probleme in timpul actului sexual; nu mai simt nimic
- 8nu am simtit nimic!
- 4Prietena mea nu are orgasm cu mine
- 6De ce nu am orgasm?!
- 2Lipsa orgasmului poate fi cauzata de stres sau oboseala?
- 4in 2ani si jumatate nu am avut orgasm...
- 4nu am orgasm.. ce sa fac?
- 4daca o femeia care nu realizeaza orgasm dar doreste sexul
- 8Probleme cu orgasmul!!!
- 4Dificultate de excitare
- 4sunt fata am 19 ani.
- 3desi am o viata sexuala foarte activa nu ajung la orgasm
- 4nu am orgasm
- 20Anorgasmie de mai bine de 11 ani... va rog sfaturi!
Mai multe informații despre: Anorgasmia feminina
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: