Orgasmul vaginal si orgasmul clitoridian
Mi-am inceput viata sexuala de 2 ani, la inceput nu simteam ce simt acum, puteam ajunge la orgasm doar prin stimularea clitorisului.Am citit undeva ca orgasmele la femei sunt de mai multe tipuri insa in alta parte am citit ca toate tipurile de orgasm sunt insotite de niste contractii care la femei angajeaza vaginul, uterul, sfincterul, ca si muschii circulari ce controleaza anusul. As vrea sa stiu daca toate tipurile de orgasm vaginal sunt insotite de aceste contractii, caci eu in timpul orgasmului vaginal nu simt aceste contractii, insa in timpu orgasmului clitoridian le simt.Este normal?
1 comentarii
buna seara! este normal ca mestruatia sa apara lunar cu pana la 14 zile intarziere peste cele 28 ale unul ciclu normal?am folosit antibabies si mi-e teama.mentionez ca am acelasi partener sexual si ne protejam cu prezervativ.va multumesc!ana lupulescu
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Orgasm clitoridian
- 2de ce nu am placere in timpul actului sexual.ne puteti ajuta, va rugam mult!!!
- 4orgasm
- 7lipsa orgasmului in timp afecteaza cumva ovarele?
- 6lipsa totala libido
- 15Am nevoie de un sfat
- 3nu am avut niciodata orgasm... spuneti-mi va rog ce trebuie sa fac, exista vreun tratament?
- 5de ce ajung la orgasm doar cand eu stau deasupra?
- 3Probleme cu orgasmul!
- 5cum pot sa ajung la orgasm?
- 0pot ajunge la orgasmul vaginal dar am dureri
- 1Orgasm, dar numai clitoridian
- 10orgasm rapid in 10 secunde
- 4problema cu orgasmul... durerea de cap
- 16Viata sexuala - mai putina placere, mai multe griji
- 0orgasm
- 8orgasm fara placere
- 1Orgasm vaginal fara spasme, placere?
Mai multe informații despre: Orgasmul Organismul in timpul orgasmului
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: