Facem foarte des dragoste insa nici unul nu am ajuns la orgasm

12-02-2009
elabum
Nu este medic/terapeut
elabum
Buna, am 19 ani, am prieten de 10 luni si locuim impreuna de 5 luni. Facem foarte des dragoste insa nici unul nu am ajuns la orgasm.Eu, o singura data, cred k eram fff aproape insa mam oprit si am mers la baie si nu am vazut altceva decat urina. de ce? Si inainte lui am mai avut parteneri si nu am avut orgasm, decat celebrele tremuraturi. Mi-as dori fff mult sa simt si eu un orgasm, sunt prea mica sa vreau? Va rog sami dati sfaturi.
3 comentarii
0
12-02-2009, ora 17:41
eleni theutokopulis
Nu este medic/terapeut
eleni theutokopulis
poate nu te potrivesti cu prietenul tau.
Incearca sa il determini sa incerce sa iti stimuleze si alte zone.
Unele femei au orgasm clitorian, desi e considerat infantil.
Cu timpul poate veti invata sa va potriviti, mai ales daca va iubiti, imposibil sa nu ajungeti la orgasm pana la urma.
Dar cand te masturbezi ajungi la acesta? ar fi interesant de stiut, in felul acesta ti-ai da seama daca te potrivesti cu el. Poate nu aveti destula experienta.
Va doresc o relatie frumoasa!
0
12-02-2009, ora 17:48
elabum
Nu este medic/terapeut
elabum
Nu, nu am nici at cand ma masturbez, ma opresc insa foarte aproape. Ne iubim foarte mult si din toti partenerii pe care iam avut pana acum el este cel cu care ma impac ff bine dpdv sexual. experienta ar fi: el este cu 7 ani mai mare si eu am ceva experienta.
0
12-03-2009, ora 13:43
david_cdd
Nu este medic/terapeut
david_cdd
chiar nu pot sami imaginez cum ar fi sa ma opresc inainte sa am orgasm, si nu reusesc sa te inteleg !
daca nu ma multumit prietena in timpul actului sexual (mi sa intamplat 1 singura data) ma duc la baie si rezolv problema imediat; ca sa nu ma urc pe pereti, ca sa nu o iau la suturi la propriu ! intrebare: de ce te opresti ? este ca si cum tiai tai craca de sub picioare ! LOL
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: