amigdala umflata
buna ziua
am o intrebare la dvs.in urma cu o saptamana a inceput sa simt o jena in gat...o durere mica..o usturime, dupa vre-o 2 zile am inceput sa stranut, sa imi curga nasul, cred ca am racit, febra era intre 36.4...37.4, mai mult nu am facut febra, apoi am inceput sa simt la palpare pe gat amigdala dreapta umflata...se vede si in gat ca e rosie si inflamata, nu am dureri de gat, nu inghit greu dar ma sperie umflatura, adica amigdala, mentionez ca nu am avut treaba cu amigdalele pana acum, intrebarea mea este daca trebuie sa merg la medic neaparat sa imi dea antibiotice sau va trece si asa, iau tantum lemon pt gat.
va multumesc anticipat!
astept un rsapuns de la dvs.
am o intrebare la dvs.in urma cu o saptamana a inceput sa simt o jena in gat...o durere mica..o usturime, dupa vre-o 2 zile am inceput sa stranut, sa imi curga nasul, cred ca am racit, febra era intre 36.4...37.4, mai mult nu am facut febra, apoi am inceput sa simt la palpare pe gat amigdala dreapta umflata...se vede si in gat ca e rosie si inflamata, nu am dureri de gat, nu inghit greu dar ma sperie umflatura, adica amigdala, mentionez ca nu am avut treaba cu amigdalele pana acum, intrebarea mea este daca trebuie sa merg la medic neaparat sa imi dea antibiotice sau va trece si asa, iau tantum lemon pt gat.
va multumesc anticipat!
astept un rsapuns de la dvs.
4 comentarii
trebue sa mergi la ORL.
multumesc de raspuns dar sper ca pana luni nu se infecteaza mai rau..si daca incepe sa dea inapoi mai trebuie mers la medic?
da. trebue sa vada medicul ORL.. ce e cu amigdala. daca trece acum cu siguranta oi sa revina intrun moment Nepotrivit!
mergi si rezolva problema...
mergi si rezolva problema...
ok...am sa merg luni...multumesc mult pt. sfaturi
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 169amigdalita cazeoasa criptica
- 2ma dor amigdalele
- 6tgp tgo foarte mari la copil de sase ani
- 3amigdalita criptica cazenoasa
- 4Exudat faringian
- 9Rinita alergica, acum amigdalita
- 15Este necesara scoaterea amigdalelor?
- 4Gaura in gat
- 5Raceala.. urechi infundate, amigaditele umflate si durere de gat
- 3operatie de amigdale
- 3puroi pe amigdala la copiii
- 6chist amigdalian
- 5puroi in gat, durere la inghitire
- 9Amigdale amigdalectomie operatie scoatere amigdale post dupa amigdalectomie
- 2Durere mare in gat si amigdale marite
- 3Amigdalita cu puroi de doua ori in doua luni
- 3Amigdala dreapta umflata
- 3Puncte gri pe amigdala. Cancer?
- 3Hipertrofie amigdaliana