amigdala umflata

buna ziua
am o intrebare la dvs.in urma cu o saptamana a inceput sa simt o jena in gat...o durere mica..o usturime, dupa vre-o 2 zile am inceput sa stranut, sa imi curga nasul, cred ca am racit, febra era intre 36.4...37.4, mai mult nu am facut febra, apoi am inceput sa simt la palpare pe gat amigdala dreapta umflata...se vede si in gat ca e rosie si inflamata, nu am dureri de gat, nu inghit greu dar ma sperie umflatura, adica amigdala, mentionez ca nu am avut treaba cu amigdalele pana acum, intrebarea mea este daca trebuie sa merg la medic neaparat sa imi dea antibiotice sau va trece si asa, iau tantum lemon pt gat.
va multumesc anticipat!
astept un rsapuns de la dvs.
am o intrebare la dvs.in urma cu o saptamana a inceput sa simt o jena in gat...o durere mica..o usturime, dupa vre-o 2 zile am inceput sa stranut, sa imi curga nasul, cred ca am racit, febra era intre 36.4...37.4, mai mult nu am facut febra, apoi am inceput sa simt la palpare pe gat amigdala dreapta umflata...se vede si in gat ca e rosie si inflamata, nu am dureri de gat, nu inghit greu dar ma sperie umflatura, adica amigdala, mentionez ca nu am avut treaba cu amigdalele pana acum, intrebarea mea este daca trebuie sa merg la medic neaparat sa imi dea antibiotice sau va trece si asa, iau tantum lemon pt gat.
va multumesc anticipat!
astept un rsapuns de la dvs.
4 comentarii

trebue sa mergi la ORL.

multumesc de raspuns dar sper ca pana luni nu se infecteaza mai rau..si daca incepe sa dea inapoi mai trebuie mers la medic?

da. trebue sa vada medicul ORL.. ce e cu amigdala. daca trece acum cu siguranta oi sa revina intrun moment Nepotrivit!
mergi si rezolva problema...
mergi si rezolva problema...

ok...am sa merg luni...multumesc mult pt. sfaturi

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2dureri la amigdale
- 10amigdalite - tratament
- 8Amigdalita pultacee sau altceva
- 24Amigdalita cu focar de infectie sau nu?
- 5Un bebelus cu mai multe probleme
- 5Amigdale marite la copil + febra
- 1infectii respiratorii repetate
- 7inflamare gat-intrebare
- 5Amigdalita pultacee repetata - tratament prescris OK?
- 23Ce sanse de supravietuire are tatal meu cu urmatorul diagnostic? Va rog mult!
- 23amigdalita pultacee
- 4mi-au aparut un fel de 'galme' (nu stiu cum se numesc)
- 3O amigdala inflamata tratament fara rezultat
- 0Micsorare amigdale Timisoara
- 10Halitoza si puncte albe pe amigdale
- 2Infectie in gat
- 1Amigdale Umflate
- 2Amigdalele umflate extrem de rau
- 1Dupa 10 zile de la operatie amigdale - ganglion inflamat si durere de ureche numai pe stanga
Mai multe informații despre: amigdalele amigdalita
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: