am nevoie de o recomandare...
Nepotelul meu de numai 8 luni a facut febra 39, 5 acum aprox 10 zile, persistand febra mama lui l-a dus la pediatru de urgenta, internandu-se.Medicul i-a pus dg de amigdalita medie acuta.micutul avea si diaree si din examenul coproparazitologic a iesit ca are o bacterie (si de aici incepe problema mea...) medicul a evitat sa spuna ce bacterie are copilul, dupa parerea mea cred ca nici nu stie, a tot schimbat tratamentul, starea copilului nu se imbunatatea de loc ba chiar mi s-a parut ca era mai grav... nu cred ca i-a adimistrat medicamentele in urma efectuarii unei antibiograme, mi se pare o totala lipsa de profesionalism si dezinteres total fata de pacient.
in fine... apelez la cei de pe forum in sprijinul gasirii unui medic in adevaratul sens al cuvantului, nu conteaza judetul in care este ci doar sper s imi recomadati o persoana profesionosta.pentru ca starea copilului nu e tocmai cea normala, nu mai are febra in schimb scaunele sunt diareice cu mucus si verzi din cate mi-a spus mamica lui.
sper sa fi fost explicita asupra problemei si scuze ca nu am putut sintetiza mai bine ce am vrut sa spun dar pur si simplu sunt revoltata de sistemul asta care se vrea a fi salvator de vieti
in fine... apelez la cei de pe forum in sprijinul gasirii unui medic in adevaratul sens al cuvantului, nu conteaza judetul in care este ci doar sper s imi recomadati o persoana profesionosta.pentru ca starea copilului nu e tocmai cea normala, nu mai are febra in schimb scaunele sunt diareice cu mucus si verzi din cate mi-a spus mamica lui.
sper sa fi fost explicita asupra problemei si scuze ca nu am putut sintetiza mai bine ce am vrut sa spun dar pur si simplu sunt revoltata de sistemul asta care se vrea a fi salvator de vieti
3 comentarii
Nu poti sa tii copilul atat de mic acasa cu diaree zile intregi asteptand ca cineva de pe forum sa-ti indice medici si spitale.Starea lui se poate deteriora de la o zi la alta.Du-l direct la un spital de pediatrie sau de boli infectioase si, daca stati intr-un oras mic, mergeti pana la cel mai apropiat oras cu spital de profil.Nu amanati, copilul are nevoie urgent de tratament si regim alimentar.Numai bine!
copilul este internat de 7 zile si starea lui nu s-a ameliorat vizibil. nu mai are febra dar diaree are inca
ideea este ca mi se pare ca medicii nu isi fac treaba din moment ce nu vor sa spuna sau nu stiu ce bacterie are copilul in tractul digestiv si ii dau medicamente anapoda si din cate am inteles nr leucocitelor este mare ceea ce indica o infectie
ideea este ca mi se pare ca medicii nu isi fac treaba din moment ce nu vor sa spuna sau nu stiu ce bacterie are copilul in tractul digestiv si ii dau medicamente anapoda si din cate am inteles nr leucocitelor este mare ceea ce indica o infectie
Nu e posibil ca un copil sub un an sa stea in spital de 7 zile cu diaree.Vorbeste cu medicul care-l trateaza, intreaba ce se intampla, sau cu seful de sectie.Nu aveti in familie nici un cadru sanitar care sa meaga sa discute cu cei de acolo?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5baiat de 6 ani... pe amigdalita dreapta un punct alb mai mic decat un bob de orez
- 3Complicatii amigdalite?
- 0Complicatii amigdalite?
- 7inflamare gat-intrebare
- 8Copilul are febra chiar daca ii administrez antibiotic
- 5faringita, puroi pe amigdale
- 2Amigdale mari la copil de 4 ani
- 3Amigdalita cu stomatita?
- 4Durere senzatie disconfort in zona ureche interna si gat
- 3Amigdale asimitrice, granulom pe amigdala dreapta, care este mai mare
- 3Puroi pe amigdale in fiecare luna
- 1Analize de sange dupa amigdalita cu puroi
- 1Amigdalita acuta care nu cedeaza (Augmentin, Peniclina)
- 0Diaree de 5 zile la copil 3 ani și 8 luni
- 3Amigdala inflamata - complicatii
- 0Rinita alergica insotita de amigdalita si oboseala
- 1Amigdale dreapta umflata, dureri de gat!
- 1Febra 38 fara simptome copil 4 ani
Mai multe informații despre: Febra la copii diareea la copil amigdalita
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: