Amigdala inflamata - complicatii
Buna ziua,
De mai bine de un an ma confrunt cu amigdala dreapta inflamata, cu un soi de gropita pe ea, ma deranjeaza la inghitit, ma “tine”si doare urechea de langa.
Mentionez ca acum 6luni am inceput investigatiile mai amanuntile deoarece la orl mi s-a spus ca se inflameaza ganglionii limfatici si durerea se intensifica si faceam imfectii sinusale repetate.La rmn a reiesit un chist de retentie ce ocupa intreg sinusul maxilar drept.
L-am operat laparoscopic, o luna de zile am avut secretii galbene si chiar portocalii, medicul orl nu mi-a dat antibiotic in aceasta perioada deoarece mi-a dat prea mult in trecut - 17 zile augumentin si 4 zile - clindamicina prior operatie.
Dupa operatie, aveam speranta ca se vor duce durerile dar amigdala este tot marita, ma doare gatul cand il solicit, la inghitire si vorbire ma doare.
Ce am observat in decurs de un an de zile, am tot facut investigatii si ptr rinichi deoarece am dureri pe partea dreapta si infectii urinare repetate uneori fara a fi confirmata o infectie ci doar sange in urina -deci pe partea cu amigdala inflamata, durerile le resimt la rinichiul drept dar la ecografie si radiografie nu se “vede “nimic suspect.
Va rog dati-mi o parere cum as putea sa ii dau de cap.
Multumesc
De mai bine de un an ma confrunt cu amigdala dreapta inflamata, cu un soi de gropita pe ea, ma deranjeaza la inghitit, ma “tine”si doare urechea de langa.
Mentionez ca acum 6luni am inceput investigatiile mai amanuntile deoarece la orl mi s-a spus ca se inflameaza ganglionii limfatici si durerea se intensifica si faceam imfectii sinusale repetate.La rmn a reiesit un chist de retentie ce ocupa intreg sinusul maxilar drept.
L-am operat laparoscopic, o luna de zile am avut secretii galbene si chiar portocalii, medicul orl nu mi-a dat antibiotic in aceasta perioada deoarece mi-a dat prea mult in trecut - 17 zile augumentin si 4 zile - clindamicina prior operatie.
Dupa operatie, aveam speranta ca se vor duce durerile dar amigdala este tot marita, ma doare gatul cand il solicit, la inghitire si vorbire ma doare.
Ce am observat in decurs de un an de zile, am tot facut investigatii si ptr rinichi deoarece am dureri pe partea dreapta si infectii urinare repetate uneori fara a fi confirmata o infectie ci doar sange in urina -deci pe partea cu amigdala inflamata, durerile le resimt la rinichiul drept dar la ecografie si radiografie nu se “vede “nimic suspect.
Va rog dati-mi o parere cum as putea sa ii dau de cap.
Multumesc
3 comentarii
amigdala marita pa partea dreapta este semn de reflux gastro esofagian in somn..de foarte mult timp
trebuei reevaluata alimenttatia.. mai cu seama la cina si dupa cina
consult la gastrologie daca nu ajuta doar regimul
trebuei reevaluata alimenttatia.. mai cu seama la cina si dupa cina
consult la gastrologie daca nu ajuta doar regimul
Inteleg, dar nu am niciun simptom de reflux nici pe timpul zilei si nici noaptea nu simt.Plus ca am fost la gastro si am incercat toate tratamentele recomandate fie de intestin iritabil fie gastrita etc.
1. tratamentele nu se incearca.. se fac tratamente corect conform diagnosticuilui si simptomelor.
Ca tratamentul sa dea rezultate.. Obligatoriu se tine si acel regim strict care se impune...
( pentru intestine... interziuse Lactatele..s.m.a. pentru gastrita.. interzise.. otet. lamai, citrice...s.ma.a)
2 faptul ca amigdalala e marita pe dreapta..deja e simptom de reflux gastrio eosfagiamn in somn.. nu e nevoie de altul ca sa incepeti tratamentul si regimul alimentar corect
Ca tratamentul sa dea rezultate.. Obligatoriu se tine si acel regim strict care se impune...
( pentru intestine... interziuse Lactatele..s.m.a. pentru gastrita.. interzise.. otet. lamai, citrice...s.ma.a)
2 faptul ca amigdalala e marita pe dreapta..deja e simptom de reflux gastrio eosfagiamn in somn.. nu e nevoie de altul ca sa incepeti tratamentul si regimul alimentar corect
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4nu am nimic la valul palatin iar despre amigdala linguala crede mai mult ca sigur ca e doar o amigda
- 4Cam de 1 an am amigdalita criptica cazenoasa care ma deranjeaza doar prin mirosul care il are
- 5amigdale umflate cam de 2 saptamani
- 3amigdalita
- 6Amigdalita+febra!!
- 11Rino-laringo-faringo-amigdalita? Antibiotic?
- 5Amigdalita de la varsta frageda
- 2Amigdale cu stomatita aftoasa
- 1Amigdalita sau oreion?!
- 2Amigdalita pultacee
- 10amigdalite repetate la copil
- 2Amigdalita cu puroi si stafilococ auriu - consecinte dupa tratament?
- 1Analize de sange dupa amigdalita cu puroi
- 5Amigdala dreapta umflata, rosie insotita de durere de ureche. Partea dreapta amortita
- 3Hipertrofie amigdala unilateral
- 1Amigdalita ulcero-necrotica
- 5Amigdala stanga marita
- 3Puncte gri pe amigdala. Cancer?
- 4Copil 4 ani, amigdalite recurente, miros urat gurita
- 2Amigdale marite
Mai multe informații despre: amigdalita
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: