Amigdalele pot fi cancerigene?
Ieri baiatul meu de 7 ani a suferit o micsorare de amigdale prin coblatie!doamna doctor care l-a operat s-a mirat de amigdala lui stanga zicand ca nu a mai vazut asa ceva, o amigdale mult mai mare in josul gatului decat cum ar fi trebuit si a mai zis ca omuletul din gat este despicat ca o o limba de sarpe!i-a luat biopsie dim amigdala si omulet si ma ingrijorez daca e cancerigen!va rog sa imi raspundeti daca e posibil
4 comentarii
ingrijorarea este neargumentata
nu va ajuta la nimic dincontra.. va dagati singura in stres inutil
este bine ca sa luat analiza ( asa pentru linistea Dvs)
nu va ajuta la nimic dincontra.. va dagati singura in stres inutil
este bine ca sa luat analiza ( asa pentru linistea Dvs)
Va multumesc mult domnule doctor pentru raspunsul dat, in trei saptamani ma duc la control si sa iau analiza biopsiei, intrebarea mea este daca e normal omuletul acela despicat, sau vom avea alte probleme din cauza lui?!si ma scuzati pentru ca mai am o alta intrebare, amigdalele micsorate se pot mari in timp?
omuletul este normal
amigdalele se mai pot inflama daca copilul o sa aiba probleme cu refluxul gastro-esofagian
daca o sa consume sucuri acidulate, fructe citrice, amncare acra cu otet si lamaie
amigdalele se mai pot inflama daca copilul o sa aiba probleme cu refluxul gastro-esofagian
daca o sa consume sucuri acidulate, fructe citrice, amncare acra cu otet si lamaie
Va multumesc enorm pentru ca va faceti timp pentru noi parinti ingrijorati si ne raspundeti la intrebarile noastre cu sens sau fara!Sa va dea Dumnezeu sanatate, mare OM sunteti!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3amigdalita cronica cazeoasa
- 10Valul palatin.
- 1Amigdalele şi Ţigarile
- 3amigdalita
- 15Este necesara scoaterea amigdalelor?
- 4Gaura in gat
- 8de cand a inceput gradinita am inceput cu racelile foarte dese
- 5Un bebelus cu mai multe probleme
- 8Amigdale inflamate de 2 saptamani
- 11amigdale hipertrofe
- 5Diagnostic: Micoza oro-faringiana; amigdalita linguala; amigdalita criptica; gastrita
- 0Amigdala Dreapta Inflamata
- 1durere amigdala dreapta
- 2Excrescenta pediculata, nedureroasa pe amigdala dreapta
- 6Inflamatie la amigdale
- 1Amigdalele mărite si tuse
- 3Amigdala dreapta umflata
- 1Amigdale Umflate
- 1Amigdala stanga marita, dar nedureroasa
- 0Infectie amigdale dupa augumentin
Mai multe informații despre: amigdalele amigdalita
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: