Amigdalele pot fi cancerigene?

Ieri baiatul meu de 7 ani a suferit o micsorare de amigdale prin coblatie!doamna doctor care l-a operat s-a mirat de amigdala lui stanga zicand ca nu a mai vazut asa ceva, o amigdale mult mai mare in josul gatului decat cum ar fi trebuit si a mai zis ca omuletul din gat este despicat ca o o limba de sarpe!i-a luat biopsie dim amigdala si omulet si ma ingrijorez daca e cancerigen!va rog sa imi raspundeti daca e posibil
4 comentarii

ingrijorarea este neargumentata
nu va ajuta la nimic dincontra.. va dagati singura in stres inutil
este bine ca sa luat analiza ( asa pentru linistea Dvs)
nu va ajuta la nimic dincontra.. va dagati singura in stres inutil
este bine ca sa luat analiza ( asa pentru linistea Dvs)

Va multumesc mult domnule doctor pentru raspunsul dat, in trei saptamani ma duc la control si sa iau analiza biopsiei, intrebarea mea este daca e normal omuletul acela despicat, sau vom avea alte probleme din cauza lui?!si ma scuzati pentru ca mai am o alta intrebare, amigdalele micsorate se pot mari in timp?

omuletul este normal
amigdalele se mai pot inflama daca copilul o sa aiba probleme cu refluxul gastro-esofagian
daca o sa consume sucuri acidulate, fructe citrice, amncare acra cu otet si lamaie
amigdalele se mai pot inflama daca copilul o sa aiba probleme cu refluxul gastro-esofagian
daca o sa consume sucuri acidulate, fructe citrice, amncare acra cu otet si lamaie

Va multumesc enorm pentru ca va faceti timp pentru noi parinti ingrijorati si ne raspundeti la intrebarile noastre cu sens sau fara!Sa va dea Dumnezeu sanatate, mare OM sunteti!

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2dilema, sa-mi scot sau nu amigdalele
- 10Valul palatin.
- 9Rinita alergica, acum amigdalita
- 1Amigdalele şi Ţigarile
- 5baiat de 6 ani... pe amigdalita dreapta un punct alb mai mic decat un bob de orez
- 4Gaura in gat
- 4amigdale inflamate
- 8de cand a inceput gradinita am inceput cu racelile foarte dese
- 4Amigdalite puroiate
- 23amigdalita pultacee
- 6probleme cu amigdalele, ureche infundata, voma
- 2Micsorare amigdale Timisoara
- 1Operatia de micsorare amigdale
- 2Operatie amigdale ?
- 0amigdala rosie si umflata
- 1Amigdalele mărite si tuse
- 2Amigdalele umflate.
- 1Amigdalita !
- 1Amigdale inflamate.
- 2Amigdale inflamate fara durere si sforait de noapte, fara muci febra sia lte simptome..
Mai multe informații despre: amigdalele amigdalita
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: