Oare sa merg la psiholog?
Buna ziua! In urma cu o luna mi-a fost foarte rau, m-am enervat ff tare iar din acel moment, nu prea mai pot manca. Atunci am vomitat, nu suportam misrosul de mancare, si daca vedeam mancare imi venea sa vomit. Cateodata sunt constipata, cateodata parca as avea diaree. Mai am si cate o repriza de pans, dar dupa ce vomit mi se face foame dar tot nu pot manca. De dormit, dorm cateodata bine, cateodata nu prea dorm.In una din serile astea am avut si frisoane, aveam o stare de rau, nu stiu ce e cu mine, nu prea stiu sa va expic starea... Am baut ceai de lavanda si parca mi-a trecut si starea de diaree, ca asa ma simteam ca si cum as avea diaree, desi nu aveam, dar starea asa era, am vomitat si m-am linistit. Dar nu pot manca nici acum, nu suport miros de mancare si apa daca o vedeam vomitam.. As vrea sa intreb care ar fi cauza, sau ce problema ar fi, ca nici nu stiu la ce medic sa merg. Ma mai furnica si mana stanga cate jumatate de zi, cam o zi pe sapt, imi si amprteste.. ma prinde si la piciorul stang u carcel ca nu pot sa am misc cate 5 min si ma doare ingrozitor.. :( Multumesc pentru raspuns!
3 comentarii
Pentru inceput mergi la un consult psihiatric iar daca doctorul nu gaseste nimic de tratat te trimite la consiliere psihologica !
intai la psihiatru alyaly si mai apoi la psihoterapie
Ideal ar fi consultarea unui psiholog clinician sau chiar psihiatru. Apoi, in functie de rezultat, se poate merge cu medicatie si psihoterapie.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4pentru cei fara speranta
- 4a fost diagnosticat cu tulburare psihica acuta..
- 5Mama a inceput sa exploareze blocul, sa sune la politie, doarme afara, lasa totul deschis
- 4cum rezolv problema unei batrane cu grave tulbulari psihice?
- 6sa o fac...sau nu?
- 8Crize de nervi
- 1ce evolutii au bolile psihice
- 5tulburari psihice dupa 26 ani - va mai primi certificat si indemnizatie?
- 5Are probleme psihice sau nu?
- 14ganduri negative
- 4dupa un tratament psihiatric ma simt sleit de puteri
- 12Afectiunile psihice sunt in primul rand boli fizice
- 21Derealizarea si Depersonalizarea
- 7mama ne confunda numele
- 10Anxietate si instabilitate psihica
- 7Psihoterapie gratis.Unde?
- 6Nu e intrebare, e o descarcare.Nu vad iesirea.
Mai multe informații despre: Sedintele de psihoterapie tulburarile psihice
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: