Bolile psihice sunt precum cancerul?

05-06-2024
Identity
Nu este medic/terapeut
Identity
Bolile psihice sunt precum cancerul?

Eu asta cred, pentru că am aceleași simptome de ani de zi le si nimeni nu ma ajuta si pe mine sa ma simt mai bine. Am cateva zile bune, in rest parcă as avea cancer/metasteaza in fază terminală. Este adevărat că se aseamănă aceste boli? Rog respectuos un răspuns!
4 comentarii
1
05-06-2024, ora 16:52
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Nu. Bolile psihice sunt mai usor de tratat. Si nu ai durerile din cancer.
1
05-06-2024, ora 16:52
utilizator_312358
Nu este medic/terapeut
utilizator_312358
Doamne fereste de cancer! Nici nu poate fi vorba de asemanare.

E mai usor de dus o boala psihica, parerea mea, decat o boala fizica.

Ti-am raspuns pe partea cealalta a siteului romedic. Daca nu vrei sa te internezi, nu vrei macar sa vezi un alt doctor psihiatru? Iti recomand doctor femeie. Poate ca cu actualul nu vei evolua niciodata in mai bine... Eu am schimbat vreo 5 medici si nu am fost multumit decat de doctorite. Te intelegi mai bine cu ele.
1
05-06-2024, ora 17:17
Identity
Nu este medic/terapeut
Identity
Vă mulțumesc pentru răspunsuri.

@clozapin am avut si eu o doctorita insa nu ma pot înțelege cu femeile, nu știu de ce. Fie ca vreau sau nu oricum tot la spitalul de psihiatrie trebuie sa merg vara asta. Apreciez ajutorul tau dar problemele mele se tot aduna, si eu asa fac. Posibil alt episod. Oricum cineva mi a spus asta cu cancerul. Sau ca tratamentul psihiatric este fără scăpare. Asta este, fiecare crede ce dorește. O zi bună.
1
10-06-2024, ora 21:23
user_253871
Nu este medic/terapeut
user_253871
exista sanse de 60% sa ajungi sa functionezi bine. depinde de noroc dar si de familie si de tine.
trebuie sa lupti. primul pas e sa iti creezi un mediu social linistit, apoi sa te pui sa faci miscare, sa mananci corect, sa te informezi... ai o gramada de topicuri deja facute de noi cei activi aici pe forum.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Semnale de alarmă ale unei posibile tulburări psihice
  • Monitorizarea activității creierului poate ajuta pacienții cu boli psihice
  • Metoda curentă de diagnosticare a bolilor psihice ar putea fi imprecisă
  •