Bolile psihice sunt precum cancerul?
Bolile psihice sunt precum cancerul?
Eu asta cred, pentru că am aceleași simptome de ani de zi le si nimeni nu ma ajuta si pe mine sa ma simt mai bine. Am cateva zile bune, in rest parcă as avea cancer/metasteaza in fază terminală. Este adevărat că se aseamănă aceste boli? Rog respectuos un răspuns!
Eu asta cred, pentru că am aceleași simptome de ani de zi le si nimeni nu ma ajuta si pe mine sa ma simt mai bine. Am cateva zile bune, in rest parcă as avea cancer/metasteaza in fază terminală. Este adevărat că se aseamănă aceste boli? Rog respectuos un răspuns!
4 comentarii
Nu. Bolile psihice sunt mai usor de tratat. Si nu ai durerile din cancer.
Doamne fereste de cancer! Nici nu poate fi vorba de asemanare.
E mai usor de dus o boala psihica, parerea mea, decat o boala fizica.
Ti-am raspuns pe partea cealalta a siteului romedic. Daca nu vrei sa te internezi, nu vrei macar sa vezi un alt doctor psihiatru? Iti recomand doctor femeie. Poate ca cu actualul nu vei evolua niciodata in mai bine... Eu am schimbat vreo 5 medici si nu am fost multumit decat de doctorite. Te intelegi mai bine cu ele.
E mai usor de dus o boala psihica, parerea mea, decat o boala fizica.
Ti-am raspuns pe partea cealalta a siteului romedic. Daca nu vrei sa te internezi, nu vrei macar sa vezi un alt doctor psihiatru? Iti recomand doctor femeie. Poate ca cu actualul nu vei evolua niciodata in mai bine... Eu am schimbat vreo 5 medici si nu am fost multumit decat de doctorite. Te intelegi mai bine cu ele.
Vă mulțumesc pentru răspunsuri.
@clozapin am avut si eu o doctorita insa nu ma pot înțelege cu femeile, nu știu de ce. Fie ca vreau sau nu oricum tot la spitalul de psihiatrie trebuie sa merg vara asta. Apreciez ajutorul tau dar problemele mele se tot aduna, si eu asa fac. Posibil alt episod. Oricum cineva mi a spus asta cu cancerul. Sau ca tratamentul psihiatric este fără scăpare. Asta este, fiecare crede ce dorește. O zi bună.
@clozapin am avut si eu o doctorita insa nu ma pot înțelege cu femeile, nu știu de ce. Fie ca vreau sau nu oricum tot la spitalul de psihiatrie trebuie sa merg vara asta. Apreciez ajutorul tau dar problemele mele se tot aduna, si eu asa fac. Posibil alt episod. Oricum cineva mi a spus asta cu cancerul. Sau ca tratamentul psihiatric este fără scăpare. Asta este, fiecare crede ce dorește. O zi bună.
exista sanse de 60% sa ajungi sa functionezi bine. depinde de noroc dar si de familie si de tine.
trebuie sa lupti. primul pas e sa iti creezi un mediu social linistit, apoi sa te pui sa faci miscare, sa mananci corect, sa te informezi... ai o gramada de topicuri deja facute de noi cei activi aici pe forum.
trebuie sa lupti. primul pas e sa iti creezi un mediu social linistit, apoi sa te pui sa faci miscare, sa mananci corect, sa te informezi... ai o gramada de topicuri deja facute de noi cei activi aici pe forum.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4tulburare psihica?
- 5afost diagnosticat cu tulburare psihica acuta.. avem nevoie de ajutor!
- 5ce sa fie, boala psihica, neurologica?
- 4cum rezolv problema unei batrane cu grave tulbulari psihice?
- 3ma enervez foarte repede
- 3simptome ale unei boli psihice !
- 6Tumoare cerebrala sau afectiune psihica?
- 3mama bolnava psihic
- 12650Pentru cei cu anxietate si atacuri de panica FOARTE IMPORTANT
- 24Supl.alim. Jarrow Formulas in tratarea tulburarilor psihice
- 5tulburari psihice dupa 26 ani - va mai primi certificat si indemnizatie?
- 10ganduri urate...
- 3bascalia de la supermarket
- 6bolnav de neclintit.. cum sa-l conving sa-si ia medicamentele?
- 8Cum treci peste moarte?
- 5Ma simt captiv in trecut!
- 33disperare, tulburare psihica grava + dependenta
- 9cum pot scapa de senzatiile aste ?
- 4Ce iti aduce alinare?
- 2Exista speranta/sansa sa se vindece vreo boala psihica in viitor?
Mai multe informații despre: tulburarile psihice
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: