Senzatie corp strain in gat
Buna seara,
In timp ce mancam o prajitura, la un moment dat cand am inghitit am simtit in partea stanga a gatului ca mi-a ramas ceva. Prajitura avea si cativa samburi de rodie (pe care ii evitam). Oare sa fi inghitit un sambure fara sa il observ?
In ziua aceea mi-am indus voma sperand ca va iesi. Mi-am pus picaturi in nas cu apa de mare, mi-am suflat nasul, am tusit puternic. Degeaba, senzatia e aceeasi. Azi am fost la orl, m-a consultat si a spus ca nu am nimic in gat. Sa iau strepsils si gargara cu ceai de salvie. Insa m-a speriat cand mi-a spus ca daca as avea totusi ceva ce ea nu a putut sa vada, poate ajunge in trahee si apoi in bronhi si ca e destul de periculos. Si daca nu imi trece in2-3 zile sa merg la urgente la floreasca sa fac endoscopie la gat. Tot azi dup control am fost la floreasca la urgente, la orl. M-a controlat, gat, nas, si a zis ca din punct de vedere orl sunt bine, nu se vede nimic. Tot azi am fost dupa sa fac endoscopia, stand cu frica ca e ceva ascuns in partea stanga. O domnisoara ft draguta mi-a explicat ft detaliat ca nu crede ca am ceva in gat daca nu s-a vazut la orl. Ca nu e ft placuta procedura si sa iau 2-3 zile tantum verde si daca ma simt la fel sa vin atunci la endoscopie. Azi am fost putin mai relaxata, adica am mancat stand fara grija ca e ceva in gat. Senzatia inca exista de corp strain in gat. Mentionez ca in noaptea de dinaintea zilei cu pricina, am avut o tensiune in familie. M-am gandit si la varianta sa fi avut o tensiune in muschi pe baza de stres.sincer as prefera asa!
Va rog sa imi spuneti parerea dvs. si daca este posibil ca la consultul orl sa am ceva in gat si sa nu se vada, si daca la consultul orl se vede si traheea.
Daca imi recomandati un tratament, astept cu drag parerea dvs. (Mentionez ca alaptez)
Multumesc frumos!
In timp ce mancam o prajitura, la un moment dat cand am inghitit am simtit in partea stanga a gatului ca mi-a ramas ceva. Prajitura avea si cativa samburi de rodie (pe care ii evitam). Oare sa fi inghitit un sambure fara sa il observ?
In ziua aceea mi-am indus voma sperand ca va iesi. Mi-am pus picaturi in nas cu apa de mare, mi-am suflat nasul, am tusit puternic. Degeaba, senzatia e aceeasi. Azi am fost la orl, m-a consultat si a spus ca nu am nimic in gat. Sa iau strepsils si gargara cu ceai de salvie. Insa m-a speriat cand mi-a spus ca daca as avea totusi ceva ce ea nu a putut sa vada, poate ajunge in trahee si apoi in bronhi si ca e destul de periculos. Si daca nu imi trece in2-3 zile sa merg la urgente la floreasca sa fac endoscopie la gat. Tot azi dup control am fost la floreasca la urgente, la orl. M-a controlat, gat, nas, si a zis ca din punct de vedere orl sunt bine, nu se vede nimic. Tot azi am fost dupa sa fac endoscopia, stand cu frica ca e ceva ascuns in partea stanga. O domnisoara ft draguta mi-a explicat ft detaliat ca nu crede ca am ceva in gat daca nu s-a vazut la orl. Ca nu e ft placuta procedura si sa iau 2-3 zile tantum verde si daca ma simt la fel sa vin atunci la endoscopie. Azi am fost putin mai relaxata, adica am mancat stand fara grija ca e ceva in gat. Senzatia inca exista de corp strain in gat. Mentionez ca in noaptea de dinaintea zilei cu pricina, am avut o tensiune in familie. M-am gandit si la varianta sa fi avut o tensiune in muschi pe baza de stres.sincer as prefera asa!
Va rog sa imi spuneti parerea dvs. si daca este posibil ca la consultul orl sa am ceva in gat si sa nu se vada, si daca la consultul orl se vede si traheea.
Daca imi recomandati un tratament, astept cu drag parerea dvs. (Mentionez ca alaptez)
Multumesc frumos!
8 comentarii
se vede la ORL..tot
stai linistita
tii regim fara acru, acidulat, citric, otet, lamai
dai cu faringo spray in gat si se rezolva
stai linistita
tii regim fara acru, acidulat, citric, otet, lamai
dai cu faringo spray in gat si se rezolva
Buna ziua, senzatia de nod in gat inca exista. Foarte rar nu ma deranjeaza (adica simtind doar ca un mucus). Poate fi ceva ramas la intrarea in esofag? Am citit ca ft rar se pot bloca alimente acolo. La orl se vede si inceputul esofagului? Scuzati insistenta
Buna ziua.Sunt curios, ce ati rezolvat?!V-a depiatat pana la urma?
Si eu am o problema asemanatoare, am inghitit accidental o bucatica de plastic si nu o depisteaza.Am facut endoscopie gastrica, bronsica si orl plus raze cu bariu.nici un rezultat.La fel imi spun ca nu am nimic si totul e ok, imi dau retete ba ptr stomac, ba pentru gat dar problema tot nu am rezolvat-o.Cel mai mare necaz este ca din ce in ce ma deranjeaza mai tare, probabil s-a iritat locatia unde se regaseste corpul strain.
Si eu am o problema asemanatoare, am inghitit accidental o bucatica de plastic si nu o depisteaza.Am facut endoscopie gastrica, bronsica si orl plus raze cu bariu.nici un rezultat.La fel imi spun ca nu am nimic si totul e ok, imi dau retete ba ptr stomac, ba pentru gat dar problema tot nu am rezolvat-o.Cel mai mare necaz este ca din ce in ce ma deranjeaza mai tare, probabil s-a iritat locatia unde se regaseste corpul strain.
A -ti rezolvat?, si eu am.impresia de cateva luni(4-5) ca mi a ramas un colt dr ambalaj de plastic de la um biscuite
În gat.. Poate sa rămână doar un os. O sarma. Un corp străin ascuțit.. Care peste 2..3 zile.. Se inflamează.. Da dureri și se vede la control orl
Nu exista corp străin de câteva săptămâni. Luni.. E absurd
Este vorba doar despre un gat Uscat. Care nu luneca corect la inghitut și da senzații neplăcute
Se tratează ușor prin regim alimentar corect.
Alimentele uleioase.. Și spreiuri care conțin uleiuri sau glicerina
Nu exista corp străin de câteva săptămâni. Luni.. E absurd
Este vorba doar despre un gat Uscat. Care nu luneca corect la inghitut și da senzații neplăcute
Se tratează ușor prin regim alimentar corect.
Alimentele uleioase.. Și spreiuri care conțin uleiuri sau glicerina
Aveti ceva denumiri de spraiuri/medicamente?
Pentru ca eu tot am impresia ca am acel colt de plastic in gat, chiar si dupa ce mi-au bagat camera pe nas si s-au uitat in gat
Pentru ca eu tot am impresia ca am acel colt de plastic in gat, chiar si dupa ce mi-au bagat camera pe nas si s-au uitat in gat
Nu se pot da tratamente asa simplu pe internet
Ca și sfat.. Am explicat mai sus ce trebuie sa faci..
Cine nu știe sa caute pe google conținutul unui sprey.. Poate întreba la farmacie
Dacă dorești o consultați online. Completa. Să-ți dau regim și tratament.
Se face contracost pe whatsapp
Ca și sfat.. Am explicat mai sus ce trebuie sa faci..
Cine nu știe sa caute pe google conținutul unui sprey.. Poate întreba la farmacie
Dacă dorești o consultați online. Completa. Să-ți dau regim și tratament.
Se face contracost pe whatsapp
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 12durere gat
- 4ceva in gat
- 68Dureri in piept senzatie de nod in gat, greata...
- 4senzatie de nod-baza gatului, durere trahee in inspir
- 3nod in gat
- 8Puncte mici albe pe amigdale, usturime in gat si nod in gat
- 4dureri de cap, ameteala, senzatia ca si cum ceva ma strange in zona tamplelor...
- 8durere in piept partea dreapta si nod in gat
- 6nodul pulmonar plus ganglioni cu aspect sechelar retroperitoritoneali
- 2Esofagita de reflux gastroesofagian
- 5Probleme cu gatul
- 0Senzatie de jena in gat
- 3Probleme respiratorii - gaura in partea stanga in gat
- 3Durere de gat, senzatia de strangere de gat
- 3Ajutati-ma! am un disconfort mereu in gat
- 1Simt ceva in gat dupa ce cant
- 0Senzatie de nod in gat
- 4Rinita cronica?
- 5Problema tot persista