Arsuri în gat
Bună ziua, domnule Doctor va cer ajutorul.Acum 1 luna am făcut exces de foarte mult Alcol într-o seara, a doua zi nu putem nici sa mananc din cauza nodurilor. Pentru un timp am avut foarte multe dureri în gat, apoi simțeam un nod un gat și nu putem respira din piept, 1 seara am avut și temperatura. după arsuri in gat și in interiorul esofagului, Am fost la medicul orl precizez ca stau în Germania, mi-a zis ca nu am nimic, nu mi-a recomandat nici un medicament, nu știu ce sa fac, va rog sa ma ajutați.
1 comentarii
1. sa Intelegi ca creerul si dorintele Tale..sunt separat de corp... Iar Trupul, corpul Tau este un robot, biorobot... care are nevoie de 3 mese regulate pe zi, hidratare cu apa si ceaiuri..fix cum ai grija de masina dupa ce o cumperi.
2 Greselile costa. ai intoxicat intestinele si ficatul..si acum 3 saptamanai( atata dureaza o recuperare complete) trebuei sa consumi multa apa plata si cxeaiuri de matasa porumb, urzica, soc..sa faci un detox
3 sa ai 3 mese reguilate pe zi.. cate putin, de calitate.. FARA lapte dulce, fara dulciuri din comert, fara mezeluir, otet, lamai, usutroi, prajeli, citrice, acidulate
2 Greselile costa. ai intoxicat intestinele si ficatul..si acum 3 saptamanai( atata dureaza o recuperare complete) trebuei sa consumi multa apa plata si cxeaiuri de matasa porumb, urzica, soc..sa faci un detox
3 sa ai 3 mese reguilate pe zi.. cate putin, de calitate.. FARA lapte dulce, fara dulciuri din comert, fara mezeluir, otet, lamai, usutroi, prajeli, citrice, acidulate
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Depresie anxioasa
- 4stari ciudate manifestate prin aritmie, gheara in git, frisoane urmate de bufeuri
- 4senzatia ca mi-a crescut ceva in gat
- 4am o flegma in gat de care nu mai pot sa scap de o luna
- 9simt ca am ceva in gat !
- 5Senzatie de nod in gat de vreo 5 ani
- 4nod in gat care ma supara
- 1Senzaţie de nod în gât
- 1nod in gat, senzaţie de voma, oboseala
- 5senzatie de nod in gat
- 5Probleme cu gatul
- 1Durere in gat si febra
- 4Nod in gat, ameteala
- 0Dureri de gat si limba