Dureri de gat si limba
Buna ziua,
A trecut aproape o luna de cand am o durere si senzatie foarte ciudata in gat. Simt ca am un nod in gat, iar limba, gatul si muschii de sub mandibula ii simt incordati. Senzatia este insotita de greata si imi uneori imi da o stare de anxietate si panica interioara, urmata de palpitatii.
Am fost de 4 ori la medic plus de 2 ori la ORL. La primul consult la ORL mi-a dat sa iau antibiotic 10 zile, dar nu s-a schimbat nimic. Am vazut ca nu imi trece, m-am dus iar la ORL si mai iau inca 10 zile un antibiotic mai puternic plus 4x600mg ibuprofen pe zi. Iau de 4 zile si inca nu mi-a trecut.
E frustrant sa aud de la medici ca nu am nimic, pentru ca analizele la sange sunt bune, iar eu nu ma simt bine.
Nu stiu unde as putea sa ma mai duc pentru a afla ce este in neregula.
A trecut aproape o luna de cand am o durere si senzatie foarte ciudata in gat. Simt ca am un nod in gat, iar limba, gatul si muschii de sub mandibula ii simt incordati. Senzatia este insotita de greata si imi uneori imi da o stare de anxietate si panica interioara, urmata de palpitatii.
Am fost de 4 ori la medic plus de 2 ori la ORL. La primul consult la ORL mi-a dat sa iau antibiotic 10 zile, dar nu s-a schimbat nimic. Am vazut ca nu imi trece, m-am dus iar la ORL si mai iau inca 10 zile un antibiotic mai puternic plus 4x600mg ibuprofen pe zi. Iau de 4 zile si inca nu mi-a trecut.
E frustrant sa aud de la medici ca nu am nimic, pentru ca analizele la sange sunt bune, iar eu nu ma simt bine.
Nu stiu unde as putea sa ma mai duc pentru a afla ce este in neregula.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 12problema in gat fara diagnostic
- 7vreau sa zimbesc din nou
- 4o senzatie de nod in gat, mai ales dupa ce mananc
- 4cam de o luna de zile simt o jena in gat, durere, gadilatura
- 3de 3 sapt.am niste arsuri in piept, senzatie de nod in gat
- 3Probleme gat, flegma.
- 0Marire doza Euthyrox in tiroidita autoimuna?
- 2Senzatie de nod in gat
- 1Senzaţie de sufocare, nod în gât, palpitaţii, amorţeli
- 2Dureri in gat dupa amigdalectomie
- 6Am un nod in gat
- 3Senzație de papila mărită în gât în spatele limbii
- 8Senzatie corp strain in gat
- 3Durere in gat
- 6Durere in gât
- 3Hipertrofie amigdaliana
- 1Simt ceva in gat dupa ce cant
- 1Durere de gat persistenta, durere de amigdale persistenta
- 6Trebuie sa respir adanc
Mai multe informații despre: Senzatia de nod in gat Durerile in gat durerea in gat
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: