Simptome ingrijoratoare!

Buna ziua, as avea o intrebare de cateva luni incoace imi simt gatul incordat si am o senzatie de nod in gat (nu foarte tare dar destul de deranjant), de fumat fumez in jur de 5 tigari pe zi aproximativ, pe langa astea am si ganglionii umflati mai ales in partea stanga.Acum 3 luni am fost la ORL si mi s-a zis ca e din cauza sinuzitei, si cand mananc parca imi sta ceva in gat si ma tot bate gandul sa nu fie ceva inceput de cancer sau de altceva doamne fereste, daca puteti sa imi dati un raspuns, va multumesc !
1 comentarii

1. Intai trebuie sa mergeti la Endocrinologie sa faceti niste analize de sange si o ecografie tiroidiana.
2. Daca totul e ok, faceti un test de anxietate pe net. Puteti avea somatizari (nod in gat, incordarea muschilor) ale unei afectiuni numite anxietate.
3. Nu se poate da diagnosticul de cancer decat in urma unor analize serioase, de catre medicul oncolog, nu pe net. Dar faptul ca va ganditi la cancer poate fi tot un simptom al afectiunii numite anxietate.
2. Daca totul e ok, faceti un test de anxietate pe net. Puteti avea somatizari (nod in gat, incordarea muschilor) ale unei afectiuni numite anxietate.
3. Nu se poate da diagnosticul de cancer decat in urma unor analize serioase, de catre medicul oncolog, nu pe net. Dar faptul ca va ganditi la cancer poate fi tot un simptom al afectiunii numite anxietate.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6secretie se agraveaza, imi infecteaza intregul aparat respirator si am probleme si cu inghititul
- 4stari ciudate manifestate prin aritmie, gheara in git, frisoane urmate de bufeuri
- 16boala de inima?
- 5poate fi tumora?
- 1dureri de inima si senzatie de nod in gat
- 10Senzatie de os de peste in gat
- 1simt un nod in gat
- 64gat inflamat de mai bine de o luna si cu un nod cand inghit
- 4De ceva vreme incoace, am in permanenta un nod in gat
- 3Senzatia de nod in gat
- 4nod in gat care ma supara
- 2Nod in gat si raguseala
- 1nod in gat, senzaţie de voma, oboseala
- 2nod in gat, senzatie ca nu pot inghite
- 1lipsa de aer
- 4Ajutatima va rog cu un raspuns - am un nod in gat parca as avea ceva tot timpul
- 2Faringita sau altceva?
- 1Crestere in greutate
- 9Glanda? Boala de reflux? Dereglare hormonala?
- 2Senzatie de nod in gat
Mai multe informații despre: Senzatia de nod in gat
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: