cum sa scapi de atacurile de panica?
totul a inceput acum 2 ani cand intorcandu-ma de la servici am suferit de atac de panica pe microbuz, aveam impresia ca o sa fac un accident vascular cerebral, totul a fost groaznic, metionez ca am dus o viata stresanta cu consum mult de cafea si tigari, din acel moment viata mea sa schimbat am trait clipe groaznice cu internari repetate, analize peste analize urmate de odepresie.
am reusit sa ma las de fumat apoi am recidivat iar acum incerc sa ma las din nou
am reusit sa ma las de fumat apoi am recidivat iar acum incerc sa ma las din nou
2 comentarii
Dora, eu iti recomand sa consulti si un psihoterapeut. Inteleg, din prezentarea ta, ca nu ai facut psihoterapie pana in prezent. Incepe de acum!
Cauta un psihoterapeut bun, care te va ajuta sa scapi de aceste simptome si sa-ti schimbi stilul de viata, renuntand la acele comportamente nocive care nu fac altceva decat sa-ti intretina si prelungeasca starea de rau.
Succes!
Cauta un psihoterapeut bun, care te va ajuta sa scapi de aceste simptome si sa-ti schimbi stilul de viata, renuntand la acele comportamente nocive care nu fac altceva decat sa-ti intretina si prelungeasca starea de rau.
Succes!
sunfar de atacuri de panica groaznice mi se face ata de rau inka nu mi doresc decat sa mor in acel moment..Parintii mei mai rau se enerveaza mi s a dat un tratament dr nu vreau sa l iau ca am inteles ca dupa ce il iei iti este mult mia rau ce pot face?am facut si psihoterapie mi a fost bine 3 luni iar acu am inceput din nou voi scaa vreodaat de ele?chiar nu ami pot si am doar 19 ani
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5blocajele sursa si efect-cum sa le definim? CUM SA LE DEPASIM?
- 6pot scapa de dependenta de medicamente de la psihiatru?
- 7atac de panica, tremuraturi, fobii dar si probleme cu mancarea
- 22anxietate si depresie?
- 6atac de panica sau alta tulburare?
- 2remedii homeopate pentru atacuri de panica
- 8Dureri de cap, inima!
- 25Ajutati-ma - Am fost consumatoare de cocaina!
- 14atac de panica
- 7Probleme cu atacuri de panica si anxietate
- 7Anxietate si atacuri de panica
- 36Terapie cognitiva pentru atacuri de panica?
- 7Atacuri de panica fobie anxietate?
- 1Anxietate, atacuri de panica si depresie SAU distonie neurovegetativa
- 6Boala psihică- nu stiu ce este
- 255Ganduri de care nu pot sa scap. Ce am? Mai e cineva ca mine?
- 31Anxietatea revine
- 1Sagetaturi si senzatie de amorteala
- 5Tratament naturist atacuri de panica.
- 35Atacuri de panica
Mai multe informații despre: Atacurile de panica
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: