Intarziere menstruatie.va rog sa imi raspundeti
Acum 3 luni am intrerupt anticonceptionalele (microgynon) la un sfert de folie si mi-a venit ciclul la 2 zile dupa oprirea pastilelor. Urmatoarea luna mi-a venit dupa 27 de zile, iar cealalta luna dupa 38 de zile de la ultima menstruatie. Dupa cum am calculat, luna aceasta trebuia sa vina cam pe data de 5, dar nu a venit si au trecut deja 35 de zile. Dupa ultima menstruatie am facut un tratament de 10 zile cu Klion. crede-ti ca intreruperea contraceptivelor a provocat aceste intarzieri? Multumesc.
5 comentarii
o să dureze o vreme până să revină ciclul la normal. depinde şi de câtă vreme le luasei.
le luasem cam de 6-7 luni.Intre timp mi-a venit ciclul. m-am linistit. multumesc pt raspuns.
buna...sunt noua pe acest site:P, va rog sa mi spuneti si mie..sunt foarte ingrijorata...mi a intarziat menstrutia 4 zile si ideea este ca am facut o fara prezervativ, insa a ejaculat in exterior...momentan nu am nicio senzatie cum ca ar trebui sa mi vina.specific ca de o sapt am o senzatie ciudata, asemanatoare cu cea a unei raceli, sau a unei infectii vaginale...in acest context as putea totusi sa fiu insarcinata?va multumesc anticipat
Buna...sunt si eu noua pe site si am si eu o problema.acum o luna de zile am facut pauza la anticonceptionale (marvelon 28)iau de 1 an de zile primele 6 luni lo-femenal iar dupa marvelon.menstruatia trebuia sa imi vina pe 14 decembrie dar vad ca intarzie iar in ultimile zile am avut scurgeri ciudate in prima zi cu sange iar a doua zi un lichid maro pot sa stiu si eu ce se intampla va rog.
Va rog sa mi raspundeti si mie..sunt foarte ingrijorata:((((((
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5ovulatia, menstruatie neregulata
- 4in fiecare luna imi vine cu intarziere (2-3 zile)...
- 7De cand ma stiu ciclul nu a fost regulat
- 4De ce imi intarzie menstruatia ?
- 8urgent! :-s pot ramane insarcinata??
- 7are legatura intarzierea cu protectia ?
- 17pilula contraceptiva
- 1Intarziere ciclu
- 4nu-mi vine menstruatia
- 12De ce nu imi vine menstruatia?
- 8Este sau nu insarcinata?
- 1Menstruația îmi întârzie
- 1Întârziere ciclu 7 zile
- 1Poate fi vorba de o sarcina?
- 3Oare sunt insarcinata?
- 0Întârzierea menstruației
- 2Ajutati-ma!! luna aceasta nu mi-a venit
- 0Menstruatie intarziata
- 0Menstruație întârziată
- 3Întârzierea menstruație
Mai multe informații despre: Intarzierea ciclului menstrual Ciclul menstrual neregulat
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: