menstruatie neregulata
Am 34 de ani si imi doresc un copil. Din martie nu am mai folosit nici o metoda de protectie( doar prezervativ) dar nu raman gravida. Mentionez ca incepand de atunci durata ciclului menstrual a scaut la 21 de zile( era cam de 25 inainte) iar in luna iulie am pentru a 3 oara menstruatie. Saptamana trecuta am fost la medicul ginecolog si la ecografie nu a aparut nimic ( un chist pe ovarul stang dar foarte mic). Ar trebui sa iau ceva care sa regleze menstruatia si sa ma ajute sa raman insarcinata?
1 comentarii
Este adevarat ca, odata cu varsta, durata ciclului se scurteaza. Cu toate acestea, in cazul dv scurtarea pare a fi mai mare decat normal.
In legatura cu graviditatea, pentru a ramanea gravida nu este suficient sa nu mai luati anticonceptionale, dar trebuie sa spuneti sotului sa nu mai foloseasca prezervativ. Probabilitatea de a ramanea gravida cu prezervativ este de 100 de ori mai mica decat fara.
In legatura cu graviditatea, pentru a ramanea gravida nu este suficient sa nu mai luati anticonceptionale, dar trebuie sa spuneti sotului sa nu mai foloseasca prezervativ. Probabilitatea de a ramanea gravida cu prezervativ este de 100 de ori mai mica decat fara.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 558Intarzierea menstruatiei!
- 2ciclu neregulat
- 5chisturi ovariene si menstre neregulate
- 5Menstruatie neregulata -amenoree - SOP
- 5ovulatia, menstruatie neregulata
- 3ce riscuri il pot supune pe bebe daca nu am facut pauza mai lunga de la pastile?
- 40sunt insarcinata? Va rog mult, un raspuns
- 5menstruatie intarziata, senzatie usoara de greata... sunt insarcinata?
- 5Intarziere menstruatie.va rog sa imi raspundeti
- 4Ciclu neregulat, intarziere cu 3 zile mai mare decat de obicei, rezultate test sarcina
- 5hirsutism, ciclu nergulat, acnee, par uscat si foarte cret si posibil mici chisturi pe ovare
- 15Intarzieri menstruale
- 12M-am hotarat sa le iau yasmin in primul rand pt ten
- 5Menstruatie neregulata, test de sarcina negativ...
- 5anticonceptionalele si fumatul...
- 7Menstruatie neregulata si 4 teste de sarcina negative
- 5oare ce mi se intampla?:(
- 1ciclu neregulat
- 8sunt un pic ingrijorata: sunt insarcinata?
- 5as putea fi insarcinata ?
Mai multe informații despre: Ciclul menstrual neregulat
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: