oare sunt insarcinata?
buna...am o problema.
niciodata nu am avut o menstruatie regulata...
acum 3 saptamani am fc sex neprotejat nu a ejaculat in mn nici makr langa mn.nici makr o picatura de sperma.
dar nu mia venit ciclu ultima ora a fost p 30 mai.mie km frica nu am alte simptome.nush c sa mai cred...nu mias dori un copil.ast un rasp.pls
niciodata nu am avut o menstruatie regulata...
acum 3 saptamani am fc sex neprotejat nu a ejaculat in mn nici makr langa mn.nici makr o picatura de sperma.
dar nu mia venit ciclu ultima ora a fost p 30 mai.mie km frica nu am alte simptome.nush c sa mai cred...nu mias dori un copil.ast un rasp.pls
4 comentarii
Este timpul sa faceti un test de sarcina si va lamuriti daca sunteti insarcinata sau nu.
buna:) Sunt noua pe acest forum...acum 2saptamani am intretinut relatii sexuale cu iubitul meu dar fara a ne proteja iar el a ejaculat in mine.la aproximativ 20ore am folosit rigevidon 21+7 si folosesc si in momentul de fata.zilele astea trebuia sa imi apara menstruatia dar nimic...este posibil ca de la aceste pilule?este posibil ca menstruati sa apara doar atunci cand voi incepe sa le folosesc pe cele maro sau este posibil sa fiu insarcinata? dar faptul ca eu folosesc aceste pilule imediat dupa acel act sexual are vreun efect...vreau sa zic daca ele impiedica ecel embrion sa se formeze sau il distrug? ajutati-ma va rog mult de tot...sunt atat de speriata!!va multumesc
va rog, dl doctor...ajutati-ma si pe mn cu ceva, un mic sfat sau comentariu! sunt atat de confuza si de speriata:((
am facut testul de sarcina si a iesit negativ.dar menstruatia tot nu a venit din c cauza.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 373postinor2
- 2nush ce se intampla cu mine
- 2se poate sa ramai insarcinata dupa a treia zi dupa ce ai inceput sa iei logest?
- 4Este insarcinata?
- 8mi-a intarziat menstruatia, testul de sarcina negativ! Se poate sa se fi inselat testul?
- 5Se poate ramane insarcinata prin simpla atingere?
- 15sunt insarcinata?
- 5test de sarcina negativ + menstruatie = sarcina?
- 12Nu stiu daca sunt gravida, sau paranoica !
- 0am ramas insarcinata?
- 4E posibil sa fi ramas insarcinata? Sau pilula inca isi face efectul?
- 10a alunecat putin prezervativul... este insarcinata?
- 4Menstruatia nu a venit si ma gandesc la ce e mai rau...
- 2O virgina poate avea sarcina?
- 1Cand am ramas insarcinata?
- 6posibil sa ramana insarcinata daca doar am atins vaginul ? ci nu am bagat penisul ?
- 0secretie roz
- 2Posibila sarcina?
- 2Act sexual neprotejat in a doua zi de ovulatie luând pastile
Mai multe informații despre: sunt insarcinata? Ciclul menstrual neregulat
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: