Problema depresie
![Costy2008](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
Am studiat f mult in domeniul pshiatriei in ultimii 3, 5 ani insa ceva eu nu inteleg, deci din ce trece timpul starea mea nu se imbunatateste dar din ce in ce nici un medicament nu-si mai face vreun efect bun.
Am depresie anxioasa si o stare urata la general, daca acum 1 an cand luam ceva mai o lua putin, acuma acelasi medicament imi da doar un rau si mai urat si atat.
Nu pricep ce se intampla, daca are careva o idee, rog sa dea o parere ca nu stiu ce sa mai fac.
M-am mai mentinut cu Suboxona (Buprenorphine + Naloxone) doza de 0, 25 mg/zi adica doza f mica combinata cu un 1-2 mg Cipralex, de trei saptamani nici asta nu mai merge !! Nici asta nu facea mereu bine dar faceam pauza un 3-4 zile pe saptamana.
Deci cand mergea urca tonusul, aveam o stare de confort general desi tot in fundal eram neimplinit, nemultumit deci fundalul depresiv tot cam era.
Cand face rau, am iritare naspa sau mai rau o tristete mai adanca ca fara Suboxona.
Am depresie anxioasa si o stare urata la general, daca acum 1 an cand luam ceva mai o lua putin, acuma acelasi medicament imi da doar un rau si mai urat si atat.
Nu pricep ce se intampla, daca are careva o idee, rog sa dea o parere ca nu stiu ce sa mai fac.
M-am mai mentinut cu Suboxona (Buprenorphine + Naloxone) doza de 0, 25 mg/zi adica doza f mica combinata cu un 1-2 mg Cipralex, de trei saptamani nici asta nu mai merge !! Nici asta nu facea mereu bine dar faceam pauza un 3-4 zile pe saptamana.
Deci cand mergea urca tonusul, aveam o stare de confort general desi tot in fundal eram neimplinit, nemultumit deci fundalul depresiv tot cam era.
Cand face rau, am iritare naspa sau mai rau o tristete mai adanca ca fara Suboxona.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
![Programari cabinete medicale, clinici](https://cdn.romedic.ro/icon/90x90-medic.png)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 150Lupta cu depresia
- 4crema dermalibour, depresia atopica, depresie
- 9Depresie sau altceva?
- 7nu stiu ce sa fac: sotul meu sufera de tulburare bipolara
- 7Xanax si Paluzetil
- 5nu ma pot ridica din pat si am o stare de agitatie si insomnie = efecte adverse seroxat?
- 7Am nevoie de ajutor! De la psihilogi in special..
- 66tulburare afectiva bipolara V (tratament nemedicamentos)
- 6tranxen da dependenta?
- 29Carti recomandate de voi despre depresie, neliniste, anxietate
- 17Fara maini, fara picioare, fara griji!!-"Medicament" ptr depresie, neincredere etc
- 3cum scap de o obsesie care mi-a provocat anxietate si depresie?
- 6Probleme de memorie, vorbire si coordonare
- 9sa fie de la anxietate?
- 3colon iritabil cu diaree si depresie
- 3sufar de depresie?
- 7De ce ne e frica de medicamente?
- 27Sufar oare de depresie?
- 3sufera de anxietate si depresie
- 4Depresie.
Mai multe informații despre: Depresia
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: