Problema depresie

Am studiat f mult in domeniul pshiatriei in ultimii 3, 5 ani insa ceva eu nu inteleg, deci din ce trece timpul starea mea nu se imbunatateste dar din ce in ce nici un medicament nu-si mai face vreun efect bun.
Am depresie anxioasa si o stare urata la general, daca acum 1 an cand luam ceva mai o lua putin, acuma acelasi medicament imi da doar un rau si mai urat si atat.
Nu pricep ce se intampla, daca are careva o idee, rog sa dea o parere ca nu stiu ce sa mai fac.
M-am mai mentinut cu Suboxona (Buprenorphine + Naloxone) doza de 0, 25 mg/zi adica doza f mica combinata cu un 1-2 mg Cipralex, de trei saptamani nici asta nu mai merge !! Nici asta nu facea mereu bine dar faceam pauza un 3-4 zile pe saptamana.
Deci cand mergea urca tonusul, aveam o stare de confort general desi tot in fundal eram neimplinit, nemultumit deci fundalul depresiv tot cam era.
Cand face rau, am iritare naspa sau mai rau o tristete mai adanca ca fara Suboxona.
Am depresie anxioasa si o stare urata la general, daca acum 1 an cand luam ceva mai o lua putin, acuma acelasi medicament imi da doar un rau si mai urat si atat.
Nu pricep ce se intampla, daca are careva o idee, rog sa dea o parere ca nu stiu ce sa mai fac.
M-am mai mentinut cu Suboxona (Buprenorphine + Naloxone) doza de 0, 25 mg/zi adica doza f mica combinata cu un 1-2 mg Cipralex, de trei saptamani nici asta nu mai merge !! Nici asta nu facea mereu bine dar faceam pauza un 3-4 zile pe saptamana.
Deci cand mergea urca tonusul, aveam o stare de confort general desi tot in fundal eram neimplinit, nemultumit deci fundalul depresiv tot cam era.
Cand face rau, am iritare naspa sau mai rau o tristete mai adanca ca fara Suboxona.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 26De 4 ani de zile o depresie cauzata de un accident vascular
- 15cum se poate trata anxietatea??-
- 34Depresia si iubirea
- 14Reactiile adverse la Eglonyl, le tratam?
- 5diagnosticata cu hipertiroidism basedof si am fost la psihiatru pt ca am inceput sa fiu depresiva
- 2Depresie
- 9depresie, anxietate-help!
- 9Nu stiu cum sa procedez, cine imi poate da un sfat ?
- 6dureri foarte dese de cap
- 12Sindrom obsesiv-compulsiv - ganduri oribile
- 4cum as putea sa scap de depresie... din dragoste?
- 14Depresie.. plang foarte mult (cu orele) din orice
- 11Depresie dupa ce m-am mutat
- 6Depresie. Posibilitatea de a lua carnetul de conducere
- 12Depresie severa
- 4Depresie severa situatie disperata!
- 28Ajutati-ma sa imi salvez fiica din bratele depresiei !!!
- 6Depresie dar nu vreau sa iau medicamente deocamdată
- 3Rog pareri tratament depresie
- 4Ajutați ma! Fiul meu de 18 ani a întrat în stare de depresie, letargic, sta intr-una în pat
Mai multe informații despre: Depresia
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: