Problema depresie
Am studiat f mult in domeniul pshiatriei in ultimii 3, 5 ani insa ceva eu nu inteleg, deci din ce trece timpul starea mea nu se imbunatateste dar din ce in ce nici un medicament nu-si mai face vreun efect bun.
Am depresie anxioasa si o stare urata la general, daca acum 1 an cand luam ceva mai o lua putin, acuma acelasi medicament imi da doar un rau si mai urat si atat.
Nu pricep ce se intampla, daca are careva o idee, rog sa dea o parere ca nu stiu ce sa mai fac.
M-am mai mentinut cu Suboxona (Buprenorphine + Naloxone) doza de 0, 25 mg/zi adica doza f mica combinata cu un 1-2 mg Cipralex, de trei saptamani nici asta nu mai merge !! Nici asta nu facea mereu bine dar faceam pauza un 3-4 zile pe saptamana.
Deci cand mergea urca tonusul, aveam o stare de confort general desi tot in fundal eram neimplinit, nemultumit deci fundalul depresiv tot cam era.
Cand face rau, am iritare naspa sau mai rau o tristete mai adanca ca fara Suboxona.
Am depresie anxioasa si o stare urata la general, daca acum 1 an cand luam ceva mai o lua putin, acuma acelasi medicament imi da doar un rau si mai urat si atat.
Nu pricep ce se intampla, daca are careva o idee, rog sa dea o parere ca nu stiu ce sa mai fac.
M-am mai mentinut cu Suboxona (Buprenorphine + Naloxone) doza de 0, 25 mg/zi adica doza f mica combinata cu un 1-2 mg Cipralex, de trei saptamani nici asta nu mai merge !! Nici asta nu facea mereu bine dar faceam pauza un 3-4 zile pe saptamana.
Deci cand mergea urca tonusul, aveam o stare de confort general desi tot in fundal eram neimplinit, nemultumit deci fundalul depresiv tot cam era.
Cand face rau, am iritare naspa sau mai rau o tristete mai adanca ca fara Suboxona.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6Ar trebui sa imi fac probleme?
- 9depresie, anxietate-help!
- 23Ma simt foarte rau!
- 10singuratatea si depresia
- 18sindrom anxios depresiv
- 19Ajutati-ma sa-mi ajut sora
- 1depresie, agitatie
- 20S-a vindecat cineva de depresie, anxietate sau atacuri de panica?
- 7recomandare: tratament pt depresie
- 4depresie si stare de dezorientare
- 16Sinucidere, auto-vatamare, depresie
- 3Stare depresiva..
- 9Ajutor mi-e teama sa iau tratament
- 6Depresie. Posibilitatea de a lua carnetul de conducere
- 15Mi-e rau, noaptea in somn. Mi-a fost si ziua dar noaptea ma sperie.
- 23Seroxat
- 6Depresie - anxietate
- 1Schizofrenie sau depresie severa?
- 1A reușit cineva să scape de alventa/ venlafaxina?
- 0Schema de tratament anafranil
Mai multe informații despre: Depresia
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: