depresie post operatorie?
sotul meu a fost operat de tumoare la creier fronto temporala in urma cu 3 saptamani..are mai nou o stare de depresie..plange din orice, chiar daca ii place ceva (spune ca se bucura)chiar daca se simte rau..il apuca plansul..nu mai stiu ce sa fac..inainte era tipul de om puternic, iar acum..nu vrea sa ii dau ansiar(prescris de medicul neurochirurg)si nici xanax..din cauza ca nu ii schimba f.mult starea de spirit..daca ma puteti ajuta cu un sfat..sau sa-mi spuneti ce as putea sa-i dau (naturist)..ce imi recomandati in aceasta situatie? daca s-a mai confruntat cineva cu asa ceva va rog sa-mi scrieti..
1 comentarii
E o situatie delicata, noi putem sa va dam doar citeva sugestii, nu sa si decidem.Ati putea opta spre un protector neuronal, Neuro Max are aproapre toate B-urile si componente necesare unei stari de destindere, informati-va si asupra sucului de Noni sau Rhodiola desi acest neuroprotector are si extract de Rhodiola.Se poate combina Griffonia Simplicifolia(capsule sau tincturra)cu un complex de toate B-urile+Mg, Zn, Se, Potasiu.Sunt o multime de variante, mai solicitati pareri si comparati.
Sanatate!
Sanatate!
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 26De 4 ani de zile o depresie cauzata de un accident vascular
- 129tratament cu efectin
- 5Am nevoie de un sfat, va rog. Prietena mea e insarcinata si are probleme psihice serioase.
- 4este posibil ca anticonceptionalele laurina se dea depresii si sa para din nou acneea?
- 10ce sa cred?
- 6Depresie de mult timp - AJUTOR !!!!!!!
- 5mi-a prescris Arketis, am citit ca are efecte adverse: impotenta si scade calitatea spermei
- 22anxietate si depresie?
- 3Nevralgie sau depresie?
- 9Ajutati-ma, nu stiu cum sa-mi ajut iubitul?e un tip depresiv!
- 8dupa 8 ani de casnicie cu un copil ma paraseste fara motiv
- 9Nu vreau sa ajung o leguma! :(
- 10depresie in prag de divort
- 278Singuratatea depresivului
- 2nu mai sunt in stare de nimic, parca toata viata mi se prabuseste si eu stau si privesc
- 2Atac de panica sau Depresie
- 6anxietate si depresie de 22 ani
- 6Depresie dar nu vreau sa iau medicamente deocamdată
- 2Diferente intre depresia clinică si distimie
Mai multe informații despre: Depresia
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: