problema cu gatul
Ma doare in gat si am o senzatie de uscaciune, de vineri (29.01.2010) pe la ora 14:00, pana acum, nu am putut sa dorm mare lucru, pentru ca ma trezeam ca imi era sete, m-am dus la farmacie si farmacista mi-a dat tranchisept cu miere si lamaie.Am mai baut ceva fierbinte si se ameliora, dar senzatia este aceiasi
De regula racesc daca nu imi protejez gatu, dar de data asta am purtat si totusi.
Mentionez ca inainte aveam stari cand eram putin ragusit si imi reveneam, si de regula cand vorbeam 1-2 min continuu mi se usca gura.
Astept sfaturi
De regula racesc daca nu imi protejez gatu, dar de data asta am purtat si totusi.
Mentionez ca inainte aveam stari cand eram putin ragusit si imi reveneam, si de regula cand vorbeam 1-2 min continuu mi se usca gura.
Astept sfaturi
2 comentarii
buna,
in luna decembrie am primit diagnosticul de faringita cronica de reflux.am urmat tratament timp de o luna cu omez, bioaprox, gargara cu o solutie din farmacie si vit a uleioasa.problema mea s-a mai ameliorat dar nu a disparut complet.din cand in cand mai simt uscaciune in gat, parca as avea o flegma de care nu pot scapa. ce ma sfatuiti sa fac in continuare?multumesc pt timpul acordat.
in luna decembrie am primit diagnosticul de faringita cronica de reflux.am urmat tratament timp de o luna cu omez, bioaprox, gargara cu o solutie din farmacie si vit a uleioasa.problema mea s-a mai ameliorat dar nu a disparut complet.din cand in cand mai simt uscaciune in gat, parca as avea o flegma de care nu pot scapa. ce ma sfatuiti sa fac in continuare?multumesc pt timpul acordat.
m-am vindecat partial:im mai curge putin nasu si usesc putin, eu rec tranchiseptu, bauturi calde, motaitu in pat, dar si nu in ultmu rand putina miscare nu strica.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5faringita cronica hipertrofica - in fiecare dimineata.. gat uscat care ma pisca
- 5nod aer in gat si aproape ca nu pot respira
- 31Gat extra uscat si iritat
- 12jena la baza limbii
- 1durere repetata in gat fara febra
- 1durere, raguseala si uscaciune la gat
- 2Gat uscat si senzatie nisip in gat
- 6Durere insuportabila
- 1durere de gat
- 0nas permanent infundat, raguseala, dureri de cap, sufocare
- 6Durere de gât persistentă
- 3Durere persistenta amigdale
- 0Simplă viroza ?!
- 2Durere gat
- 0Durere in gat
- 2Nod in gat si gat uscat
- 1Durere in gat, gat uscat, afta, herpes.
- 2Disconfort in gat si raguseala usoara
- 11Amigdala linguala?
Mai multe informații despre: Durerile in gat gatul uscat
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: