problema cu gatul
Ma doare in gat si am o senzatie de uscaciune, de vineri (29.01.2010) pe la ora 14:00, pana acum, nu am putut sa dorm mare lucru, pentru ca ma trezeam ca imi era sete, m-am dus la farmacie si farmacista mi-a dat tranchisept cu miere si lamaie.Am mai baut ceva fierbinte si se ameliora, dar senzatia este aceiasi
De regula racesc daca nu imi protejez gatu, dar de data asta am purtat si totusi.
Mentionez ca inainte aveam stari cand eram putin ragusit si imi reveneam, si de regula cand vorbeam 1-2 min continuu mi se usca gura.
Astept sfaturi
De regula racesc daca nu imi protejez gatu, dar de data asta am purtat si totusi.
Mentionez ca inainte aveam stari cand eram putin ragusit si imi reveneam, si de regula cand vorbeam 1-2 min continuu mi se usca gura.
Astept sfaturi
2 comentarii
buna,
in luna decembrie am primit diagnosticul de faringita cronica de reflux.am urmat tratament timp de o luna cu omez, bioaprox, gargara cu o solutie din farmacie si vit a uleioasa.problema mea s-a mai ameliorat dar nu a disparut complet.din cand in cand mai simt uscaciune in gat, parca as avea o flegma de care nu pot scapa. ce ma sfatuiti sa fac in continuare?multumesc pt timpul acordat.
in luna decembrie am primit diagnosticul de faringita cronica de reflux.am urmat tratament timp de o luna cu omez, bioaprox, gargara cu o solutie din farmacie si vit a uleioasa.problema mea s-a mai ameliorat dar nu a disparut complet.din cand in cand mai simt uscaciune in gat, parca as avea o flegma de care nu pot scapa. ce ma sfatuiti sa fac in continuare?multumesc pt timpul acordat.
m-am vindecat partial:im mai curge putin nasu si usesc putin, eu rec tranchiseptu, bauturi calde, motaitu in pat, dar si nu in ultmu rand putina miscare nu strica.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 12durere gat
- 23durere in piept si in gat
- 4Gat uscat, limba rugoasa + exudat faringian
- 3Gat uscat, senzatie de nod in gat
- 12jena la baza limbii
- 3Durere in gat si flegma verzuie
- 3Gat uscat
- 3dureri in gat, pata pe limba si tuse
- 6Durere de gât persistentă
- 1Va rog ajutati-ma - dureri de gat la inghitire
- 0Durere amigdala sublinguala???
- 2Oare este cancer ? Vă rog să mă ajutați cu un răspuns!!!
- 18Durere in gat si amigdala
- 4Gat Inflamat de 3 luni
- 15Usturimi in gat uscaciune nas gat limba buze
- 2Disconfort in gat si raguseala usoara
- 2Gat uscat si usturime
- 2Durere în gât!
- 2Gat uscat si mucozitati in gat si pe nas
- 4Durere amigdala
Mai multe informații despre: Durerile in gat gatul uscat
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: